Wat zijn ICO’s

Wat zijn ICO’s?

U heeft het vaak voorbij horen komen waarschijnlijk, ICO. Deze term ICO’s wordt gebruikt voor “nieuwe coins” die de markt gaan betreden. U moet een ICO zien als een nieuw project en de mensen achter deze ICO willen dat mensen geld in hun project gaan investeren. Ze zijn dus eigenlijk bezig met geld ophalen voor hun project een soort van Crowd Funding / Sale voor Cryptocurrency.

ICO staat voor Initial Coin Offering  en deze tokens schieten als paddenstoelen uit de grond. Bij ICO tokens kunnen wel miljoenen dollars opgehaald worden binnen enkele dagen, de reden hiervan komt omdat mensen hopen dat de ICO waarin ze geld hebben geïnvesteerd onwijs kan gaan stijgen in waarde. Nadat de Bitcoin is gekomen zien mensen nu in dat een Cryptocoin dus zoveel kan stijgen in waarde en hopen ze dat het ook gaat gebeuren met een andere cryptocurrency.

Voordelen ICO’s

Een ICO heeft als voordeel dat u voor een minimaal bedrag (en soms worden ze zelfs gratis weggegeven voor de Early Birds) aardig wat geld kan gaan verdienen. Zodra deze currency op de markt komt en het slaat aan bestaat de kans dat deze token overgaat in een coin en ook op een exchange komt zoals bv Bitrexx of Binance. Dit houd in dat mensen er dan in kunnen gaan handelen en dat prijzen echt meerdere keren over de kop gaan. Neem de Neblio ICO die 0.17 cent was als ICO prijs en momenteel bijna 40 dollar (55 dollar geweest) dat is op moment van schrijven een stijging van 227x de inleg (11 januari 2018).

Voor een minimale inleg is een maximaal rendement te halen. Ooit had ik 100 euro aan ICN gekocht voordat deze op de markt kwam de stijging na een jaar was 62,5x. Dat zijn bijzondere rendementen die vaak alleen met ICO’s gehaald kunnen worden.

Nadelen ICO’s

Aan geld investeren in ICO zitten ook nadelen! Inmiddels zitten er weleens scammers tussen de ICO’s die er met het geld vandoor gaan. Daarom is altijd goed om u zelf goed in te lezen voordat u ergens geld in investeert. Ik focus me altijd op de whitepaper, roadmap en het team achter een ICO’s. Zijn er videos waarin grote namen in de Cryptowereld spreken over een ICO? Dat zijn zaken die vertrouwen oproepen! Op de nieuwspagina geef ik ook aan welke ICO’s ik zelf in geloof!

Als u wilt weten welke ICO’s er allemaal aan gaan komen, dan kun je even een kijkje nemen op deze site.

Zou u geld moeten investeren in ICO’s?

Geld investeren in ICO kan natuurlijk heel goed uitpakken, het voordeel van ICO’s is dat u met een relatief klein bedrag dus aardig wat geld kunt verdienen. Mensen investeren dan vaak in meerdere ICO’s. Als er dan een token/coin moon gaat (de lucht in schiet) dan wordt de investering vaak vele malen terug verdiend. Stijgingen van 5 tot 50x compenseren dan de ICO’s die minder goed uitpakken.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

“If you don’t find a way to make money while you sleep, you will work until you die”

Laat jouw vermogen voor je werken met deze projecten!

Add New Playlist

Nieuws
Join Telegram
Crypto kopen
Prestige projecten