Tether (USDT)

Wat is Tether (USDT)?

Tether (USDT) wordt gebruikt als exchange Dollar dat wil zeggen dat Tether altijd gelijk is aan de US Dollar. Deze cryptocurrency is gemaakt zodat exchanges geen bankvergunning nodig hebben om cryptovaluta te handelen. De markt is enorm volatiel en USDT is dit niet. USDT is onder andere verkrijgbaar op Poloniex, Bittrex en Binance. Waarvan Binance de beste van de drie is om te handelen!

Tether USDTWat biedt Tether (USDT)?

De volgende kenmerken passen goed bij deze cryptovaluta:

  • Stabiliteit: Voor elke USDT staat een echte fiat currency tegenover.
  • Transparant: Er wordt regelmatig gekeken en gecommuniceerd of de balans van het bedrijf gelijk is aan het aantal USDT in omloop
  • Minimale transactiekosten: Versturen van USDT naar USDT kost geen geld, voor andere overboekingen betaalt u een heel klein bedrag aan kosten.

Wat is het verschil met bijvoorbeeld Bitcoin?

Bitcoin is decentraal en USDT is dat niet. Het bedrijf heeft veel voor het zeggen en u bent ook afhankelijk van hen regels. Bitcoin is in het leven geroepen als alternatief voor de traditionele banksystemen en valuta. Tether is als handelsvaluta in het leven geroepen om op terug te kunnen vallen wanneer de koersen dreigen te crashen. De waarde blijft altijd gelijk waardoor er goed geprofiteerd kan worden van crashes. Veel grote traders laten tot 30% van hen portfolio in tether zodat ze op de verschillende exchanges kunnen handelen en toch een bepaalde zekerheid hebben.

Is hiermee goed te handelen?

Nee. Deze munt is er voor bedoeld om een stabiele cryptocurrency te creëren waarop mensen bijvoorbeeld tijdens het handelen met andere munten op terug kunnen vallen. De waarde van deze munt staat gelijk aan die van de Amerikaanse Dollar. Ook een kleine kanttekening: Het is geen decentraal bedrijf, maar een echt centraal bedrijf. U bent dus afhankelijk van Tether Limited. Dat geeft niet altijd het gevoel van een decentrale munt en vrijheid.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

🚀Wil jij een passief inkomen genereren? Hiervoor zijn hele interessante projecten 📈

Klik hier voor meer info.

Add New Playlist

Nieuws
Join Telegram
Crypto kopen
Prestige projecten