Ethereum informatie

Ethereum is een peer-to-peer netwerk van virtuele machines, die elke developer kan gebruiken om distributed applications (Dapps) te draaien. Deze computerprogramma’s kunnen verschillende dingen zijn, maar het netwerk is geoptimaliseerd om regels uit te voeren wanneer bepaalde condities voldaan zijn, zoals een contract. Ethereum maakt gebruik van zijn eigen gedecentraliseerde blockchain om deze contracten cryptografisch te bewaren, uit te voeren en te beschermen. Deze contracten worden ook wel smart contracts genoemd.

Elke computer op hun netwerk download eerst een kleine virtuele machine om met de Ethereum blockchain te synchroniseren, daarna blijven deze computers beschikbaar om contracten uit te voeren. Dit netwerk biedt de beveiliging, betrouwbaarheid and computer kracht om deze ontworpen regelingen uit te voeren. Natuurlijk, is het netwerk niet gratis of privé, dus gebruiken ontwikkelaars het enkel wanneer hun gegevens openbaar kunnen zijn. De Ethereum Blockchain is ook publiek inzichtelijk.

Hoewel de meeste voorbeelden van deze contracten verschillende menselijke handelingen tonen, wordt de technologie vaker gebruikt voor Industriële doeleinden zoals strenge bedrijfslogica tussen organisaties of machine-naar-machine communicaties.

Ethereum

Hoe verschilt Bitcoin met Ethereum?

Terwijl Bitcoin met Paypal en online bankieren concurreert, probeert ETH de blockchain te gebruiken om tussen partijen te vervangen die bijvoorbeeld gegevens opslaan, hypotheken overboeken of complexen financiële document bijhouden. De financiële industrie houd van de belofte van een controleerbare blockchain, maar niet het gebrek aan privacy.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

🚀Wil jij een passief inkomen genereren? Hiervoor zijn hele interessante projecten 📈

Klik hier voor meer info.

Add New Playlist

Nieuws
Join Telegram
Crypto kopen
Prestige projecten