Crypto handleiding

Cryptocurrency – Kopen, Handelen, Bewaren en nog veel meer!

Als je nieuw bent in de wereld van Bitcoin en andere cryptocurrency weet je vaak niet waar je moet starten. Geen nood met onze crypto handleidingen helpen we je op weg in deze revolutionaire wereld. 

Deze handleidingen helpen je van beginnende crypto enthousiasteling naar iemand met kennis over verschillende onderwerpen binnen de cryptowereld.

Koop hier de crypto handleidingen:

Een makkelijke en voordelige broker om mee te starten is Bitvavo, omdat je hier direct middels iDEAL veel verschillende Crypto valuta kunt aanschaffen en opslaan. Via onze link kan je gratis handelen over de eerste 1000 euro dat scheelt weer in de fees. Anno 2022 is het aanschaffen van cryptocurrency vele malen makkelijker geworden en dat is ook belangrijk voor het mainstream publiek. Tijdens de Bullrun eind 2017 toen Bitcoin richting 20k dollar ging werden alle brokers, exchanges en wisselkantoren overlopen tot het niveau dat ze geen nieuwe accounts meer accepteerden. Als de markt in een desbetreffende ‘greed’ fase zit ben je erg laat met het aanschaffen van Crypto valuta. Met name Bitcoin is een goede hedge tegen inflatie door zijn digitale schaarste. In een mooi artikel op medium staat uitgelegd waarom ook jij omgerekend 0.0025 Bitcoin moet bezitten. Het komt erop neer dat door de schaarste van Bitcoin het steeds lastiger wordt om een dergelijk aantal in handen te krijgen terwijl het nu maar een investering is van 25 dollar en Bitcoin blijft niet eeuwig rond de 10k. Doordat FIAT in extreem tempo wordt bijgedrukt verliest het waarde en goud en Bitcoin zijn dan interessante alternatieven en Bitcoin is van deze twee dan het makkelijkst aan te schaffen, makkelijkst te bewegen en het meest schaars. Zelfs grote bedrijven nemen posities in Bitcoin met hen cash reserves en ook Michael Saylor geeft aan Bitcoin boven goud te prefereren.

In de crypto wereld hebben we een gezegde “not your keys, not your coins”. Dit wil zeggen als je crypto valuta bij een andere partij staan zonder dat je hier private keys bijkrijgt je niet zelf het volledig beheer hebt. Deze methode is prima voor kleinere bedragen, maar zodra het om serieuzere bedragen gaat is het belangrijk om je crypto goed op te slaan. Be your own bank. Tevens zijn er methodes om rente te verdienen op je crypto valuta. In de handleiding is hierover meer te lezen. De handleiding moet worden opgevat als hulp en tips en niet als investeringsadvies.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

“If you don’t find a way to make money while you sleep, you will work until you die”

Laat jouw vermogen voor je werken met deze projecten!

Add New Playlist

Nieuws
Join Telegram
Crypto kopen
Prestige projecten