Vandaag heeft Bitvavo officieel zijn iPhone en Android app gelanceerd. Met de app kan je hetzelfde doen als op de website Bitvavo.com alleen biedt de app nog meer gebruiksgemak. Je kunt nu altijd en overal handelen zonder eerst een computer aan te zetten. Download de app en ervaar zelf hoe simpel het is! Bitvavo was al het goedkoopste Bitcoin handelskantoor van Nederland en nu ook nog de meest gebruiksvriendelijke!

Snel inspelen op de markt

In tegenstelling tot traditionele aandelenmarkten is de cryptocurrency markt 24/7 open. Je weet dus nooit wanneer er zich een kans voordoet. Traders moeten op elk willekeurig moment hierop kunnen inspelen. Bitvavo biedt nu deze mogelijkheid vanuit je telefoon. Niks werkt sneller en makkelijker dan even tussendoor op je app kijken. Waar je ook bent.

Bitvavo heeft laten weten dat er al enorm veel verzoeken geweest zijn voor een app. Door het lanceren van deze app kunnen traders nu altijd snel hen portfolio inzien en orders plaatsten zodra zij een kans zien.

Hele maand juli geen handelskosten

Om de lancering van de app te vieren biedt Bitvavo de mogelijkheid om de hele maand juli tot €1.000 per dag te handelen zonder handelskosten via de iOS en Android app. Als je hiervan gebruik wenst te maken hoef je enkel de iOS of Android app te downloaden en je transacties via de app uit te voeren.