Een prominente cryptostrateeg die naam heeft gemaakt nadat hij de ineenstorting van Bitcoin tot $ 4.000 in maart 2020 had weten vast te stellen, is terug met een nieuwe gewaagde oproep.

Bitcoin kopen met iDEAL zonder commissie? Dat kan bij Bitvavo!

In een nieuwe tweet storm kijkt de analist die in de branche bekend staat als Capo naar een aantal technische indicatoren om te laten zien waarom hij gelooft dat de correctie in de bredere cryptomarkt voorbij is.

De handelaar legt uit dat de scherpe daling van de openstaande rente van BTC, die verwijst naar het aantal contracten dat marktdeelnemers houden, een bullish signaal is.

“Openstaande rente daalde met de prijs. Dit betekent dat longs zijn geliquideerd of dat ze hun posities hebben gesloten, wat gezond is voor de bullish trend. “

Bron: Capo- Twitter

Capo merkt ook op dat bulls hun aanwezigheid laten voelen als een momentum indicator, een signaal dat vaak wordt gezien aan het einde van een pullback.

“BTC RSI is op alle tijdframes gereset, waardoor verborgen bullish divergenties ontstaan ​​op hoge tijdframes.”

Bron: Capo/Twitter

Als we naar altcoins kijken, benadrukt Capo dat veel tokens, waaronder Ethereum (ETH), sleutelniveaus respecteren.

“ETH en veel altcoins zijn teruggekaatst uit de gouden zone, en ze hebben ook verborgen bullish divergenties gevormd.”

Bovendien benadrukt Capo dat het sentiment op crypto markten is gedaald tot niveaus die niet meer zijn gezien sinds Bitcoin aan zijn bullrally begon.

Meer Bitcoin nieuws.

Bitcoin koers in Euro: