Wat is AurusDeFI (AWX)

Aurus is een toonaangevende leverancier van getokeniseerde edelmetalen waar AurusDeFi een geavanceerd digitaal activa is: AurusGOLD (AWG), AurusSILVER (AWS) en AurusPLATINUM (AWP). Alle tokens zijn 1 op 1 gedekt door één FYSIEKE gram Goud, Platina en Zilver.

Hoe werkt het?

AurusDEFI (AWX) wordt aangedreven door het open ecosysteem van Aurus die de software, het netwerk en de crypto-infrastructuur biedt voor wereldwijde edelmetaalbedrijven om zich te versmelten met de toekomst van financien in de vorm van DeFi en Web3 toepassingen.

Het ecosysteem wordt gebruikt om de gegenereerde transactiekosten van AWG, AWS en AWP te veredelen. Deze worden wereldwijd verhandeld waardoor de houders van AWX een betrouwbare bron van passief inkomen kunnen laten uitbetalen in edelmetaal (Goud, zilver en platina).

Wat zijn de voordelen?

  • Wordt een AWX houder en creëer hierdoor passieve betrouwbare inkomsten.
  • Door te investeren in AWX bezit je in wezen een aandeel in het Aurus ecosysteem waardoor houders veranderingen kunnen doorvoeren door te stemmen over voorstellen (bestuursrechten).
  • Aandelen in Aurus is een goede manier van ‘return of interest’ met oog op het toekomstige succes ervan.
  • De technologische infrastructuur van Aurus en hoogwaardige software maakt het beleggers en bedrijven mogelijk meer met hun activa te doen.
  • Krijg volledige ondersteuning hoe je de exchange listings kan beheren, hoe de software werkt.
  • Het is mogelijk om vanuit een smart contract te werken opgezet om kwaliteit en transparantie te garanderen!
  • Aurus tokens zijn zeer liquide, overdraagbaar en gemakkelijk op te slaan, waardoor het de perfecte manier is om te investeren in edele metalen.

Aurus is een beursgenoteerd bedrijf met talloze mogelijkheden die ernaar streeft kennis te bundelen en de markt als geheel te promoten wat voordeliger is voor al haar deelnemers.

The future is Aurus!

De voordelen en mogelijkheden van het betrouwbare Aurus die groei en het leren van elkaar en samen sterk staan is alleen nog maar het begin!

Nu is de beste tijd om te investeren en mee te groeien met de solide bouwstenen van Aurus!

Natuurlijk zijn er meerdere spannende projecten die op de rol staan die verder in dit artikel behandeld zullen worden.

Maar nu eerst:…..

Wat is getokeniseerd edelmetaal?

Eerder in het artikel zijn wij hier kort op ingegaan, laten wij dit nu verder uitweiden.

‘Tokenisatie’ is een technologisch innovatieve methode voor het verkrijgen van blootstelling aan beleggingsproducten die gedecentraliseerd zijn opgeslagen in een digitale vorm op de blockchain.

De veiligheid

Praktisch gezien is het belangrijkste kenmerk van ’tokenized assets’ of getokeniseerde activa is dat deze met cryptografische algoritmen zijn beveiligd  en het miljoenen jaren zou kosten om deze te kunnen kraken.

Het edelmetaal

Het edelmetaal wordt niet opgeslagen op de blockchain en is fysiek of tastbaar goed, dat wil zeggen dat het token zelf een virtueel item is en niet ondersteund zou worden en geen waarde heeft. Het getokeniseerd activum kan worden beschouwd als een digitaal certificaat van eigendom van het fysiek bestaand edelmetaal bijvoorbeeld Goud, Zilver of Platina opgeslagen in een beveiligd grootboek.

Kortom; een token staat voor eigendom van een stukje Goud, Zilver of Platina.

Investeer nu via ons met 10% korting. Neem contact op voor meer info met @crypto_kevin op Telegram.

Hoe maakt Aurus het verschil?

Wat zou de reden zijn om voor Aurus te kiezen? Het fintechbedrijf gevestigd in de UK bestaat uit een team van Seniors uit de sector met tientallen jaren ervaring.

De echte reden zou zijn dat de getokeniseerde metalen niet alleen uit virtuele grondstoffen bestaat of eigenaarschap geeft over een stukje edelmetaal maar dat alle Aurus tokens 100% door fysiek edelmetaal wordt ondersteund.

Elk token is inwisselbaar voor 1 gram Goud, Zilver of Platina geaccrediteerd door de London Bullion Market Association (LBMA). De munten kunnen alleen geslagen worden door geverifieerde edelmetaal leveranciers die hoog aangeschreven staan in de industrie en opgeslagen bij de allerbeste onafhankelijke opslagpartners die hiertoe bevoegd zijn. Aurus kan de opgeslagen metalen op deze manier niet aanraken of beïnvloeden en heeft het bewaken van uw belangen voorop staan!

Verdien een deel van de transactie-inkomsten van Aurus edelmetalen tokens met AurusDeFi (AWX), Waarvan er 30 miljoen Tokens beschikbaar zijn. Koop hier uw tokens

De munten kunnen alleen geslagen worden door geverifieerde edelmetaal leveranciers die hoog aangeschreven staan in de industrie en opgeslagen bij de allerbeste onafhankelijke opslagpartners die hiertoe bevoegd zijn. Aurus kan de opgeslagen metalen op deze manier niet aanraken of beïnvloeden en heeft het bewaken van uw belangen voorop staan!

De ambities van Aurus: Aurus V2 de uitbreiding van het ecosysteem

Het Aurus team blijft in ontwikkeling en werkt achter de schermen al maanden aan verschillende updates met betrekking tot smart contracts en de IT infrastructuur om de Aurus visie nog meer te kunnen belichamen.

Maak kennis met Aurus V2! Op 1 november 2022 vind de lancering van Aurus V2 plaats die Aurus beschouwt als een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis omdat het bijzondere innovaties en upgrades aangaat. De Aurus App is te vinden in de app store.

Om alvast een tipje van de sluier te kunnen lichten zal je deze updates tegenkomen:

Polygon Integratie

De Polygon Layer 2 schalingsoplossing maakt overdrachten van tokens vrijwel onmiddellijk mogelijk tegen minimale kosten (fracties van centen). Deze aankomende multi-chain aanpak zal de afhankelijkheid van het gebruik van het Ethereum netwerk sterk verminderen.

Aurus distributeurs en gebruikers zullen in staat zijn het netwerk te kiezen waar de overdracht van tokens plaatsvindt. Heeft u de voorkeur aan Polygon? Dan kunnen Aurus ERC-20 tokens worden gewrapped in een eenvoudig te gebruiken bridging tool die beschikbaar is in de Aurus app of op de Polygon website.

Met de integratie van Polygon komt de activering van het mechanisme voor het delen van inkomsten in het Aurus-ecosysteem. De aanbieders van edelmetaal zullen munt- en burning fees gaan betalen voor het gebruik van het protocol terwijl bescheiden opslag en transactievergoedingen in rekening zullen worden gebracht door het retail gebruik van Aurus edelmetaal gebaseerde tokens. Alle geaccumuleerde vergoedingen zullen worden verdeeld onder Aurus Bullion Providers en AWX-houders waarbij de inkomsten worden betaald en kunnen worden opgeëist via de Aurus App: deze uiteraard in AWG AWS en AWP.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Aurus, wij zullen snel weer bij u terug zijn voor het laatste nieuws hiervan!

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.