Jack Dorsey’s Square bezit nu ongeveer 3.318 meer BTC. De financiële dienstverlener Square heeft zojuist aangekondigd dat het meer Bitcoin heeft opgepikt.

Square “heeft ongeveer 3.318 bitcoins gekocht tegen een totale aankoopprijs van $ 170 miljoen”, zei het bedrijf dinsdag in een openbare verklaring en voegde eraan toe:

“Gecombineerd met Square’s eerdere aankoop van $ 50 miljoen in bitcoin, vertegenwoordigt dit ongeveer vijf procent van Square’s totale contanten, kasequivalenten en verhandelbare effecten op 31 december 2020. ”

Bitcoin (BTC) is deze week tot nu toe aanzienlijk gedaald en daalde tot onder de $ 50.000 na het tikken op een recordhoogte van meer dan $ 58.000, gebaseerd op gegevens van TradingView.com. Op basis van het bedrag van $ 170 miljoen dat Square heeft geruild voor ongeveer 3.318 BTC, lijkt de outfit gemiddeld $ 51.235 per munt te hebben betaald voor zijn nieuwe investering.

In lijn met het doel van het bedrijf, gelooft Square dat cryptocurrency een instrument is van economische empowerment, dat individuen een manier biedt om deel te nemen aan een wereldwijd monetair systeem en hun eigen financiële toekomst veilig te stellen '', merkte Square op in de verklaring.

De investering maakt deel uit van de voortdurende toewijding van Square aan bitcoin, en het bedrijf is van plan om zijn totale investering in bitcoin doorlopend te beoordelen ten opzichte van zijn andere investeringen. ”

De investering maakt deel uit van de voortdurende toewijding van Square aan bitcoin, en het bedrijf is van plan om zijn totale investering in bitcoin doorlopend te beoordelen ten opzichte van zijn andere investeringen. ”

Square kocht in 2020 voor $ 50 miljoen aan Bitcoin, die het afgelopen najaar aankondigde.

De verklaring van Square omvatte ook de onthulling van de financiële documenten voor 2020. Twitter CEO Jack Dorsey fungeert ook als CEO van Square. Dorsey schonk onlangs een Bitcoin aan een non-profitorganisatie gericht op technische vooruitgang van Bitcoin.

Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).