Het van Nederlandse bodem in 2018 opgerichte BingX is een sociale crypto handelsbeurs. Een beurs met een nieuw extraatje wat hen onderscheidt en zij in Nederland mogelijk hebben gemaakt: Copy trading.

Het volledig Nederlandstalige platform (voorheen bekend als Bingbon) biedt zowel spot- als derivatenhandel diensten aan en is wereldwijd in meer dan 100 landen actief als een van de grotere Copy trade platforms ter wereld. Coinmarketcap ranked BingX op dit moment als 12e grootste derivaten exchange wat de omvang van BingX borgt. Met Copy trading kun je passief in crypto investeren en verdienen!

BingX heeft zich ingespannen om gebruikers de meest gebruiksvriendelijke handels hulpmiddelen te bieden en wordt intussen door een miljoen crypto bezitters gebruikt. Het platform brengt traders bij elkaar en maakt het mogelijk om van elkaar te leren.

Wat is Copy Trading?

Sommigen onder ons kennen dit fenomeen nog niet. Copy trading of ook wel social trading is goed presterende traders kopieren. Dus de transacties die hij/zij uitvoert automatisch nadoen. Maakt de trader winst? Dan jij dus ook! Op de site kan je een traderslijst met aanbevolen traders vinden wat zorgt voor nog meer gemak!

Aanmelden

Tijdens mijn reis door de site van BingX stuit ik op een handboek die uitleg geeft vanaf het moment van aanmelden tot aan het traden toe! Mocht je hier niet uit komen of vragen hebben is er een uitgebreide FAQ pagina te vinden.

Zijn je vragen nog steeds niet beantwoordt, of wil je iets weten en kan je het niet vinden? Dan zit er een Nederlandstalige klantenservice voor je klaar die 24/7 bereikbaar is en een reactiesnelheid heeft van maximaal 20 minuten!

De klantenservice is bereikbaar via telegram: @BingXNetherlands

Meer voordelen van Bingx:

  • Het platform is veilig in gebruik en heeft nooit eerder te maken gehad met hackers.
  • Snel en effectief traden tegen de laagste fees, slechts 0,0275%!
  • Met IDEAL betalen
  • Naast crypto ook forextrading mogelijk (goud, zilver, ruwe olie of valuta)
  💶👍🏼 https://bit.ly/cryptonlbingx en ontvang 10% (snel verdiend!) korting op handelskosten voor de rest van je leven!  

De website van BingX is enorm en biedt alles wat je nodig hebt op dit gebied. Een gemeenschap, het kopen en verkopen van crypto, nieuws met betrekking tot de markt, vlogs en ga zo maar door! Kortom: aanmelden dus!

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.