Shiba Inu ontwikkelaars achter de $SHIB munt hebben een aankomende niet-fungibele token (NFT) verkoop aangekondigd.

In een recente Medium post, heeft Shiba Inu de lancering aangekondigd van een NFT collectie genaamd “Shiboshis”. De NFT-collectie zal eenzelfde thema hebben als de SHIB-munt, waarbij de nadruk wordt gelegd op de ironische aard van de munt die gebaseerd is op een hondenras.

Het bericht beweert dat de lancering, die naar verwachting deze week zal plaatsvinden, gepaard zal gaan met de creatie van 10.000 Shiboshis. Gebruikers zullen in eerste instantie in staat zijn om de NFT’s te kopen tijdens de eerste 24-uur met $LEASH, gevolgd door de combinatie van $ETH en $LEASH daarna.

Het bericht beweert dat de initiële aankoop zal gebeuren via de ShiboshiSwap-website, die is gepersonaliseerd voor de verkoop van Shiboshis. Gebruikers zullen dan in staat zijn om hun NFT’s over te dragen en te verhandelen op secundaire marktplaatsen zoals OpenSea.

De NFT-collectie zal aanvankelijk op een gelaagde basis worden verkocht, waarbij de kosten verdubbelen nadat de eerste 3.000 Shiboshis zijn verkocht.

In het verslag staat te lezen:

“Shiboshi kosten zijn gebaseerd op gedifferentieerde prijzen. De eerste 3.000 Shiboshis zullen 0,1 Eth kosten (MAAR moeten de eerste 24 uur in Leash worden gekocht). Een applaus voor XFund, dat opnieuw een ongelooflijk Orakel heeft geleverd om te helpen met deze berekening. De volgende 5000 Shiboshis kosten 0,2 Eth (in Leash voor 24 uur) en de laatste 2000 Shiboshis kosten 0,3 Eth (in Leash voor de eerste 24 uur). We verwachten niet dat die vloer lang zal duren.”

Bitvavo

De post beweert ook dat gebruikers in staat zullen zijn om $SHIB te gebruiken om hun Shiboshis te hernoemen, met de uitgegeven fondsen resulterend in een coin burn.

De post vervolgt:

“In eerste instantie [Shiboshis] hebben gewoon generieke namen zoals 00001, maar u kunt het Flytoshi Kahn noemen of wat u maar wilt voor een extra vergoeding van $100 betaald in Shib. Wanneer de naam wordt veranderd, worden deze fondsen verbrand naar de Shib burn wallet. Als iedereen zijn Shiboshis een naam geeft, is dat een verbranding van $1 MILJARD dollar.”

De blog post vermeldt ook dat Shiboshis uiteindelijk zullen worden omgezet in karakters in het Shiboshi spel waarmee gebruikers hun NFTs kunnen inzetten in strategische gameplay, met elk de potentie voor unieke eigenschappen.

Gisteren heeft het Shiba INu team een video vrijgegeven om uit te leggen hoe mensen $LEASH tokens kunnen kopen:

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.