Op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan nieuwe functies en andere verbeteringen voor de Satoshi Trading Bot. Sinds vandaag is er een nieuwe functie live gegaan. De zogenoemde ‘winststrategie’ functie die zorgt voor de mogelijkheid van winst in crypto of euro bewaren. Nu verkoopt de bot de winst standaard voor Euros, maar met de nieuwe functie is het dus mogelijk om per trader te kiezen om de winst te bewaren in crypto of euro. Dat wil zeggen je kunt de winst van Bitcoin transacties bewaren in Bitcoin of kiezen voor winst in Euro. Dit zorgt ervoor dat jij jouw favoriete munten kunt opsparen en je portfolio kunt uitbreiden.

De beste crypto trading bot

Hoe kan ik het instellen op mijn bot?

Je gaat naar ‘instellingen en dan traders’ en daar heb je nu per trader een nieuwe keuze genaamd ‘winststrategie’ waar staat ‘hodl’ of ‘herinvesteren’. Deze kan je instellen per trader. Je kan dus bepaalde munten de winst in die desbetreffende crypto bewaren terwijl je bij andere munten de winst gewoon laat omzetten in Euro. Handig om een portfolio op te sparen voor de echte hodlers!

Een voorbeeld van hoe de traders er nu uitzien!

Wat is de Satoshi Trading Bot?

Satoshi Trading Bot is een geautomatiseerde trader/algoritme dat automatisch crypto kan kopen en verkopen. Deze bot/algoritme werkt met verschillende strategieën die je zelf instelt. Je kan met deze bot alle instellingen zelf bepalen. Dat wil zeggen dat je de munt zelf kan kiezen , kiest met hoeveel inleg je bot aan de slag gaat, met welk winstpercentage je bot minimaal mag verkopen bij een trade en nog veel meer! De Satoshi Trading Bot biedt jou de mogelijkheid jouw cryptocurrency portfolio te laten groeien of een extra inkomen in Euro (en nu met de nieuwe HODL functie) en in crypto te genereren. Deze bot kan voor jou aan het werk zonder kennis en achtergrond op dit gebied en neemt de zorgen van het nauwkeurig bijhouden van marktbewegingen bij je weg. Terwijl jij aan het werk bent of geniet van je vrije tijd doet de bot het werk voor jou!

Het team achter de Satoshi Trading Bot probeert het zo makkelijk en begrijpelijk mogelijk te maken om je bot in te stellen en heeft hier allerlei artikelen, instructies en filmpjes van hoe je dit kan doen. De FAQ pagina wordt regelmatig bijgehouden zodat gebruikers hun vragen hier snel kunnen vinden en hebben intussen een flinke community opgebouwd die 24/7 voor voor je klaarstaat om te helpen.

De Satoshi Trading Bot kan traden met verschillende beurzen zoals Bitvavo of Binance. Deze kan je gemakkelijk koppelen door middel van je API-key en gaat aan de slag met het bedrag die je zelf bepaalt. Instructies hiervoor staan op de Satoshi Bot website.

Een leuke bijkomstigheid is dat iedereen die zich aanmeld door middel van jou referral link jij bij elke trade hier een klein percentage van krijgt in de vorm van credits die aardig kunnen oplopen! Deze credits die koop je om je bot voor je te laten werken, vergelijkbaar met een soort beltegoed. Je vind dit onder het kopje doorverwijzingen.

Mocht je nog steeds niet alle vertrouwen hebben in de Satoshi Trading Bot, kan je een account aanmaken en deze gratis in simulatie laten draaien. De simulatie werkt op basis van de huidige markt en maakt dus dezelfde stappen. Als dit je daarna leuk lijkt kan je hetzelfde account gebruiken om voor het echt mee te doen!

Hier een voorbeeld van een simulatie van eind sept tot begin okt:

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.