Rotterdam Blockchain Community2018-08-16T17:15:04+00:00

Sinds 12 juli is er een nieuw initiatief binnen opgestart in het Venture café in Rotterdam (Groothandelsgebouw), namelijk de Rotterdam Blockchain Community. Op 19 juli heeft het voor de tweede keer plaatsgevonden en het is nu al een succes. Ik ben actief betrokken bij de organisatie van het evenement en wil Rotterdam Blockchain Community een plek maken waar cryptocurrency enthousiastelingen wekelijks samen komen. Middels  presentaties willen wij de meeting ook een educatief karakter geven. De ene week een onderwerp dat toegankelijk is voor iedereen (beginners ook). De andere week een wat technischer onderwerp voor de meer doorgewinterde crypto mensen. De meetings zijn voor iedereen gratis toegankelijk en inschrijven kan via deze pagina.

Het evenement start wekelijks om 17:00 uur verzamelen in het Venture café daarna de presentatie (op de zevende) en die duurt ongeveer een uur. Daarna gaan we met de hele groep terug naar het Venture café op de vierde verdieping waar we met iedereen gaan napraten en gedachtes uitwisselen. Onder het genot van gratis bier, wijn en fris. De meeting is vrije inloop wat betekent als u om zes uur aankomt u gewoon kunt gaan zitten in de zaal.

Bent u geïnteresseerd in Cryptocurrency en Blockchain technologie?

Wil je gelijkgestemde mensen ontmoeten om je kennis en enthousiasme mee te delen, of ben je geïnteresseerd om meer te leren over Crypto en Blockchain? Dan bent u bij Rotterdam Blockchain Community aan het juiste adres

Doe mee elke donderdag van 17:00 tot 20:00 uur – voor gratis drankjes, goede gesprekken en een geweldig netwerk van mensen om mee in contact te komen! Vrije inloop en de presentaties starten rond 17.30 uur op de zevende verdieping in de bioscoopzaal.

Agenda:

Kosten: Gratis (drankjes inbegrepen)
Datum: Elke donderdag
Start: 17:00
Einde: 20:00

Sprekers: Wordt nog aangekondigd zodra ze bevestigd zijn (iedere week andere)

Introductie van het evenement

Elke donderdag organiseert Venture Café met Volareo, Cryptobutler, Crypto-gids.nl en RBC een gratis community bijeenkomst met een gemiddelde van 270 innovators die lid worden van de lokale, nationale en internationale innovatiegemeenschap in het centrum van Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden verschillende gesprekken en presentaties gehouden over (startup / innovatie) onderwerpen, voor community-bezoekers. Van 17:00 tot 20:30 uur kun je netwerken met andere innovators en lezingen / presentaties bijwonen over zeer interessante en innoverende onderwerpen.

Blockchain- en Cryptocurrency gesprekken

Sinds donderdag 12 jullie organiseren wij bijeenkomsten en educatieve gesprekken om een ​​gemeenschap van Blockchain- en Crypto- enthousiastelingen bijeen te brengen en verschillende onderwerpen te bespreken binnen de wereld van Cryptocurrency en Blockchain technologie. We zullen beginnen met de basis en gaan elke week of twee weken verder met meer diepgaande gesprekken en gastsprekers over onder meer: ​​blockchain ontwikkeling, IoT, Crypto betalingen, Blockchain projectgroei en nog veel meer onderwerpen!

Meld u vandaag aan voor een drankje, een goed gesprek en een geweldig netwerk van mensen die dezelfde interesses delen in Cryptocurrency en Blockchain technologie.