fbpx

Rotterdam Blockchain Community

Vanaf heden bieden wij ook een livestream tijdens de Rotterdam Blockchain Community evenementen. U kunt via het YouTube venster het evenement live volgen.

Sinds 12 juli is er een nieuw initiatief binnen opgestart in samenwerking met het Venture café en CIC in Rotterdam (Groothandelsgebouw), namelijk de Rotterdam Blockchain Community. Op 19 juli heeft het voor de tweede keer plaatsgevonden en het is nu al een succes. Ik ben actief betrokken bij de organisatie van het evenement en wil Rotterdam Blockchain Community een plek maken waar cryptocurrency enthousiastelingen wekelijks samen komen. Middels  presentaties willen wij de meeting ook een educatief karakter geven. De ene week een onderwerp dat toegankelijk is voor iedereen (beginners ook). De andere week een wat technischer onderwerp voor de meer doorgewinterde crypto mensen. De meetings zijn voor iedereen gratis toegankelijk en inschrijven kan via de knop op deze pagina.

Het evenement start om 17:00 uur met het verzamelen in het Venture café daarna de presentatie (op de vierde of zevende verdieping) en die neemt ongeveer 45 minuten in beslag met vragen erbij. Daarna gaan we met de hele groep terug naar het Venture café op de vierde verdieping waar we met gaan napraten, netwerken en gedachtes uitwisselen. Onder het genot van gratis bier, wijn en fris. De meeting is vrije inloop wat betekent als u om zes uur aankomt u gewoon kunt aansluiten in de zaal. Graag wel zachtjes doen met binnenkomen.

Bent u geïnteresseerd in Cryptocurrency en Blockchain technologie?

Wilt u gelijkgestemde mensen ontmoeten om je kennis en enthousiasme mee te delen, of bent u geïnteresseerd om meer te leren over Crypto en Blockchain? Dan bent u bij Rotterdam Blockchain Community aan het juiste adres. Als u ervaring heeft als spreker kunt u ook contact opnemen dan kunne wij u mogelijk inplannen.

Doe mee om de donderdag van 17:00 tot 20:00 uur – voor gratis drankjes, goede gesprekken en een geweldig netwerk van mensen om mee in contact te komen! Vrije inloop en de presentaties starten rond 17.45 uur op de zevende verdieping in de bioscoopzaal of de vierde in de algemene zaal.

Agenda:

Kosten: Gratis (drankjes inbegrepen)
Datum: Om de donderdag  (eens in de 14 dagen)
Start: 17:00
Einde: 20:00

Sprekers: Wordt aangekondigd zodra ze bevestigd zijn (iedere keer andere)

Introductie van het evenement

Elke donderdag organiseert Venture Café met Volareo, Cryptobutler, Crypto-gids.nl en RBC een gratis community bijeenkomst met een gemiddelde van 270 innovators die lid worden van de lokale, nationale en internationale innovatiegemeenschap in het centrum van Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden verschillende gesprekken en presentaties gehouden over (startup / innovatie) onderwerpen, voor community-bezoekers. Van 17:00 tot 20:30 uur kunt u  netwerken met andere innovators en lezingen / presentaties bijwonen over zeer interessante en innoverende onderwerpen.

Blockchain- en Cryptocurrency gesprekken

Sinds donderdag 12 jullie organiseren wij bijeenkomsten en educatieve gesprekken om een ​​gemeenschap van Blockchain- en Crypto- enthousiastelingen bijeen te brengen en verschillende onderwerpen te bespreken binnen de wereld van Cryptocurrency en Blockchain technologie. We beginnen met de basis en gaan elke week of twee weken verder met meer diepgaande gesprekken en gastsprekers over onder meer: ​​blockchain ontwikkeling, IoT, Crypto betalingen, Blockchain, development, innovatie, de toekomst, projectgroei en nog veel meer onderwerpen!

Meld u vandaag gratis aan voor een drankje, een goed gesprek en een geweldig netwerk van mensen die dezelfde interesses delen in Cryptocurrency en Blockchain technologie.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Nieuws
Join community
Crypto kopen
Speciale deals