[vc_row][vc_column][vc_column_text]Veel mensen vragen zich af wat minen inhoud en willen er meer over weten. Minergate is een leuke manier om kennis te maken met wat minen inhoud. Het is geen tool om rijk te worden met een laptop of pc, maar het is een mining programma dat op veel soorten pc’s, laptops, macs, macbooks, servers en smartphones geïnstalleerd kan worden. Het is heel eenvoudig om uw apparatuur aan het minen te krijgen en te zien wat dit nu precies inhoud. Op het dashboard kunt u precies zien met hoeveel hashrate u mined (snelheid waarmee u berekeningen oplost). U kunt op meerdere apparaten hetzelfde account laten draaien om uw hashrate te verhogen en ook servers kunnen ingezet worden. Persoonlijk vind ik het vooral een leuk experiment om mining te ontdekken.

Wanneer u hiermee ontdekt dat minen echt iets voor u is dan kunt u op grotere schaal apparatuur inkopen en het professioneel aanpakken. Op de website whattomine.com kunt u zien wat uw verdiensten zijn met de bijbehorende hashrate (zichbaar in dashboard minergate). U kunt het beste een cryptocurrency kiezen die nog wat eenvoudiger te minen is zoals bijvoorbeeld Monero. Bij minergate kunt u het programma ook zelf laten kiezen voor het hoogst mogelijk rendement. Dit verschilt vaak per dag. U kunt ook een cryptocurrency kiezen waarin u zelf gelooft op de lange termijn. Zo vind ik het leuk om Bytecoin te minen en momenteel heb ik er 15 na  een dag minen met mijn laptop (100 hash) en een smartphone (30 hash). De winsten zijn niet enorm maar ik vind het proces gewoon heel leuk om te zien. Zo krijg ik meer inzicht over hashrate van verschillende apparaten. Een gaming PC schijnt al gauw 400 hash te halen en een server tot 800 hash dan wordt het wel al een stuk interessanter.

Laat mij in de comments weten hoeveel hashrate u bereikt heeft en met welke hardware / coin. Veel plezier met minen!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”469″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]