De handelaar die Bitcoin’s gewelddadige ineenstorting van boven de $ 60.000 naar de dieptepunten van $ 50.000 heeft voorspeld, geef nu aan nu dat de toonaangevende crypto asset een epische bounce zal maken en zijn bull markt verder gaat vervolgen.

Op 12 april vertelde handelaar en crypto-analist Loma aan zijn 128.300 volgers dat hij geloofde dat Bitcoin stieren zou strikken van een valse uitbraak, net op het moment dat crypto-exchange Coinbase een beursnotering krijgt.

Crypto trader
Automatisch daytraden? Lees hier meer!

“Scenario waar ik naar kijk voor BTC op weg naar COIN-notering:

Neemt hoogtepunten in aanloop naar notering

Ontdekt uitbraak kopers/opkomende driehoek handelaren

$70.000 tegen het einde van de week/week erna.”

Image
Bron: Loma/Twitter

Op zaterdag namen Bitcoin en de bredere cryptomarkt abrupt een duikvlucht waarbij het vlaggenschip van de cryptocurrency kelderde tot een dieptepunt van $ 52.810 volgens CoinGecko. De seismische beweging zond schokgolven door de crypto space omdat het $7.9 miljard aan liquidaties veroorzaakte.

Hoewel Bitcoin in een paar uur tijd bijna 15% daalde van $60.859, gelooft Loma dat het ergste van de pullback voorbij is.

“$50.000 bodem. Run it back, turbo… Ik zou vieren dat ik gelijk had, maar juist bearish zijn in een bullmarkt voelt als ****. Stuur deze **** terug omhoog, $70.000 op komst.”

De veel gevolgde handelaar benadrukt ook dat de enorme pullback niet aangeeft dat de crypto bull markt voorbij is.

“Dit is trouwens niet de top. Dit zou de vreemdste top zijn die ik heb gezien. Pullbacks maken deel uit van het proces. Als je bullish bent, zijn pullbacks wat je nodig hebt om je winsten nog verder te vergroten. Dat is waar BULLISH SELLING vandaan komt.”

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).