Ethereum volgt in de voetsporen van Bitcoin, en bereikte een uur geleden een nieuwe all-time high van $4.336, volgens gegevens van CoinMarketCap.

Bitcoin raakte een nieuwe ATH op 20 oktober, en bereikte $ 66.930 na de lancering van de eerste Amerikaanse Bitcoin futures ETF door CoinShares op de NYSE op 19 oktober.

In augustus van dit jaar rolden Ethereum-ontwikkelaars de EIP-1559-upgrade uit, die onder andere een ETH-token burn mogelijk maakte.

In december 2020 lanceerde Ethereum de zero-fase van Ethereum 2.0 en begonnen validators Ether te storten, waardoor deze werd vergrendeld in het ETH 2.0 contract.

Eerder werd gemeld dat de voorraden van de Ethereum exchange aan het leeglopen waren en in de afgelopen drie maanden kochten whales met wallets die 1 miljoen tot 10 miljoen ETH bevatten nog eens 13,9 procent van de ETH in omloop.

Bitvavo

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.