Tegenwoordig zijn gedecentraliseerde beurzen een onderdeel van beurzen die peer-to-peer transacties mogelijk maken zonder enige derde partij. Belangrijk is dat u transacties veilig online kunt uitvoeren zonder enige problemen.

DEX pleit ervoor dat wat gedecentraliseerde exchanges aantrekkelijk maakt, hun veiligheid is. Gecentraliseerde beurzen komen echter met verschillende problemen, waaronder blootstelling aan hackers, het verbieden of beperken van uw vermogen om cryptocurrency te verhandelen, en het beperken van de toegang tot uw digitale activa.

Niettemin vergemakkelijken gedecentraliseerde uitwisselingen de handel tussen individuen door middel van slimme contracten. Er zijn verschillende succesvolle DEX’en, waaronder PancakeSwap op Binance Smart Chain en Curve en Uniswap op Ethereum. RavenDex is een ander uniek platform gebouwd op de Cardano Blockchain. Het is een cross-chain exchange die werkt volgens het EUTXO accounting model met unieke features zoals het splitsen van liquiditeit.

30% rendement na een maand automatisch traden! Maak een account

Daarnaast biedt het het eerste crypto-activa uitleen- en leenplatform op het Cardano Ecosysteem dat slimme contracten toestaat om rente van activa te storten en te innen met behulp van een set vooraf gedefinieerde regels.

Om meer te weten te komen over Ravendex, is hier een interview met het Ravendex Core Team.

V: Snel volgers winnen op Twitter binnen een korte periode, wat is het geheim?

Ravendex Core Team: Ik weet altijd dat groei mogelijk is wanneer het juiste principe wordt toegepast. Wij begrepen het belang van Twitter en gebruikten het platform ten volle.

Ten eerste, werkten we samen met Twitter promotors om gebruik te maken van hun publiek. Het marketingteam voerde ook verschillende PR-campagnes, wat resulteerde in meer dan 15K volgers binnen een maand.

V: Wat is het idee achter de mysterieuze identiteit van jullie team?

Ravendex Core Team: Een project kan om specifieke redenen anoniem zijn. Het is echter fundamenteel voor investeerders om hun onderzoek te doen over elk project. Het hele concept van de crypto-industrie was het gedecentraliseerde en anoniem zijn, en nu worden er pogingen gedaan om dat volledig te veranderen in naam van transparantie. Het is lachwekkend dat sommige mensen denken dat wanneer een project een anoniem team heeft, het een frauduleus project is.

V: Vanwege het anonieme team achter uw project, zijn er verschillende FUDs over het Rave token op sociale media. Wat is uw reactie op deze FUDs?

Ravendex Core Team: Als je in de cryptocurrency ruimte bent geweest, zou je weten dat FUD onvermijdelijk is. Bitcoin werd bijvoorbeeld een oplichterij genoemd toen het begon, en veel mensen weigerden het te kopen.

Vandaag nadert de prijs de $100.000 markt, en u denkt nog steeds dat het een FUD is? Dus als ik hoor over de FUD over ons project, geef ik er geen aandacht aan, omdat we hier zijn om de cryptocurrency industrie te revolutioneren.

Bitvavo

V: Is er enig inzicht over waar het project nu naartoe gaat?

Ravendex Core Team: Naar welk inzicht verwijst u? We hebben alles uitgestippeld op onze verschillende platformen. Bijvoorbeeld op onze Medium blog, ziet u onze technische updates en documentatie pagina’s, die onze Roadmap laten zien.

Daarnaast kunt u op onze website onze Whitepaper downloaden, waarin alles staat wat u moet weten over het project en de verkoopfasen.

V: We hebben het gehad over de FUD; wat is de houding van Ravendex hieromtrent?

Ravendex Core Team: Wij hebben altijd een zero-tolerance ten opzichte van FUD gehad. Fudders hebben maar één bedoeling en dat is om een project ten val te brengen, wat er ook gebeurt. Het is duidelijk dat ons succes, ondanks het feit dat het anoniem is, een aantal jaloerse critici en verbitterde mensen heeft aangetrokken die de bandwagon hebben gemist of aan de verkeerde kant van de straat staan. Wij wensen hen het beste omdat

Ravendex is exponentieel gegroeid ondanks deze aanvallen. Als hun jaloezie ons succes nog meer aanwakkert, kijken we uit naar meer van deze FUDS.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.