Uit gegevens van het analysebureau Glassnode blijkt dat het illiquide aanbod van Bitcoin zich heeft hersteld en naar een nieuw all-time high is gestegen op meer dan 14.400 BTC.

De grafiek werd gepost door de CIO van Moskoski Capital. Het laat zien dat de sterkste BTC-houders de Bitcoin die ze verkochten tijdens de recente dump periode, die ongeveer 108 dagen duurde, hebben teruggekregen en teruggebracht naar hun koude opslagkluizen om ze op lange termijn te bewaren.

Volgens de grafie hebbenBitcoin whales de gedumpte BTC teruggehaald en nu zijn hun holdings naar een nieuwe historische piek gestegen.

Eerder werd gemeld dat crypto whales de vlaggenschip cryptocurrency hadden gekocht op de dip terwijl het eerst handelde in de $ 32.000 zone en vervolgens steeg naar de $ 38.000 zone.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

Vrijdag overschreed Bitcoin het niveau van $42.000 en op het moment van schrijven wisselt de grootste digitale munt van eigenaar op $41.780, volgens de gegevens van CoinMarketCap.

Bitvavo

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.