Cardano heeft eindelijk zijn moment na een lange reeks van anemische prijsactie

Na bijna twee maanden in het slop te hebben gezeten, heeft Cardano (ADA) eindelijk zijn moment om te schitteren, door 17% te stijgen in de afgelopen 24 uur, volgens gegevens verstrekt door CoinMarketCap.

De digitale munt van de gelijknamige proof-of-stake (PoS) blockchain presteert momenteel veel beter dan de rest van de tien grootste cryptocurrencies.

30% rendement na een maand automatisch traden! Maak een account

Terwijl Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) eerder vandaag nieuwe recordhoogtes bereikten (respectievelijk $68.641 en $4.857), is Cardano nog steeds meer dan 23% verwijderd van zijn recordpiek van $3,09 die op 2 sept. werd geregistreerd.

ADA toonde indrukwekkende kracht in het begin van september op de vooravond van de veelbesproken uitrol van slimme contracten, maar het momentum begon af te nemen kort nadat de nieuwe functionaliteit was gelanceerd.

In oktober bleef Cardano achter bij de rest van de cryptocurrency, waarbij het debuut van het Bitcoin exchange-traded fund (ETF) en de Shiba Inu-gekte de krantenkoppen domineerden.

Bitvavo
Koop voordelig Cardano bij Bitvavo

Het eindigde onder Solana (SOL), een andere “Ethereum killer,” in begin november.

Echter, het recente prijsherstel heeft Cardano in staat gesteld om zowel Solana als Tether te overtreffen door market cap, maar de drie cryptocurrencies blijven momenteel nek-aan-nek op CoinMarketCap.

ADA
Afbeelding door coinmarketcap.com

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.