Blockchain.com gaat samenwerken met stablecoin project

//Blockchain.com gaat samenwerken met stablecoin project

Blockchain.com gaat samenwerken met stablecoin project

Crypto portefeuilleverancier Blockchain.com probeert tegen het einde van 2019 samen te werken met een naamloos stablecoin project. Peter Smith, CEO van het bedrijf, onthulde dit op 21 jan in een interview met crypto agency the Block.

Blockchain.com, dat naar verluidt 32 miljoen portefeuilles heeft, waarvan de meeste tot op heden actief zijn, overweegt naar verluidt een stablecoin op zijn platform te plaatsen.

In het interview benadrukte de CEO van Blockchain.com dat de bestaande hoge concurrentie in stablecoins uiteindelijk de markt nog actiever gaat maken dan hij nu is. Smith heeft naar verluidt verklaard dat het bedrijf “snel een stap gaat zetten” en beweert dat Blockchain.com “niet hier is om het eenvoudig te maken om te investeren in Bitcoin (BTC).”

Smith legde zijn positieve houding ten opzichte van Stablecoins uit, wat suggereert dat de grootste cryptocurrencies meer een investeringsmiddel zijn geworden in plaats van een hulpmiddel voor het verrichten van transacties. Hij ging verder:

“Voor ons geven Stablecoins de mogelijkheid om iedereen een betaalrekening met de Amerikaanse dollar te geven. […] Er is geen challenger bank met 30 miljoen bankrekeningen. Op het moment dat we dit doen is het op een manier die ons klanten in staat stelt om nog steeds zelf hun geld te beheren, om nog steeds soeverein te zijn. ”

Hoewel Smith geen exacte details over de geplande samenwerking heeft gespecificeerd, merkte hij op dat Blockchain.com eerder investeerde in een aantal nog niet bekendgemaakte Stablecoin projecten. Hij noemde ook belangrijke stablecoins waaronder Tether (USDT) en Paxos (PAX), waarbij hij benadrukte dat deze laatste het meeste handelsvolume en liquiditeit verwerft.

In november 2018 lanceerde Blockchain.com volledig ondersteuning voor de altcoins van Stellar (XLM) op zijn platform, waarbij hij beweerde dat het bedrijf besloot om de cryptocurrency te kiezen vanwege zijn schaalbaarheidscapaciteit, evenals voor zijn mogelijkheid om eigen tokens te maken. Voordien gaf het bedrijf Bitcoin, Ethereum (ETH) en Bitcoin Cash (BCH) op.

Volgens het rapport heeft Blockchain.com 100 miljoen transacties uitgevoerd sinds de oprichting in 2011 en heeft het oorspronkelijk $ 70 miljoen opgehaald van bedrijven als Digital Currency Group en Google Ventures.

In juni 2018 lanceerde Blockchain, com een ​​institutioneel handelsplatform inclusief over the counter (OTC) tradingdesk, met OTC-services naar verluidt beheerd door BPS door een team van specialisten van Goldman Sachs, JP Morgan en UBS.

Did you like this?
Tip Kevin Koolmees with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Kevin Koolmees

Scan to Donate Ethereum to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Litecoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Kevin Koolmees

Scan to Donate Monero to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Kevin Koolmees

Scan to Donate ZCash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
By |2019-01-22T02:27:29+00:00januari 22nd, 2019|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Leave A Comment