• De recente underperformance van Bitcoin ten opzichte van altcoins kwam vandaag tot een snel einde door bulls waarop de crypto hoger kon schieten, terwijl bears hen best doen om de stijging te vertragen.
  • De cryptocurrency is nu bezig met het uitwissen van veel van zijn recente verliezen, waarbij bulls zich verdere winsten richten.
  • Deze rally heeft de wind uit de zeilen van veel altcoins gehaald, waarbij veel investeerders hun recente altcoin winsten terugdraaien naar de benchmark crypto.
  • Waar het op de korte termijn trends zal zijn, zal ongetwijfeld afhangen van het feit of bulls dit momentum al dan niet kunnen ondersteunen en $ 34.000 in een support kunnen omzetten.
  • Een analist legde in een recente tweet uit dat Bitcoin misschien wel geschikt is om de komende dagen verdere groei te zien.

Bitcoin en de hele cryptocurrency markt zijn de afgelopen week in de greep van een enorme volatiliteit geweest.

Bitcoin kopen met iDEAL zonder commissie? Dat kan bij Bitvavo!

Afgelopen donderdag kreeg BTC te maken met een enorme verkoopdruk waardoor het onder de $ 29.000 zakte. Deze daling maakte weken van winst en markt capitulatie uit.

Het “v-vormige herstel” dat sindsdien is waargenomen, was veelbelovend en heeft een analist ertoe gebracht te constateren dat de mogelijkheid dat BTC aanzienlijk verder opwaarts ziet, nu snel toeneemt.

Bitcoin vertoont tekenen van kracht terwijl bulls de controle overnemen

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin meer dan 5% omhoog rond de huidige prijs van $ 34.000. Dit markeert een enorme rally vanaf de recente dieptepunten van minder dan $ 29.000 die een paar dagen geleden werden vastgesteld.

Deze dieptepunten lijken een macrobodem te markeren, aangezien het herstel van BTC – en dat van altcoins – suggereert dat dit de eerste terugval was op de weg naar hogere hoogtepunten.

BTC wordt geconfronteerd met enige weerstand net boven zijn huidige prijsniveau, maar een doorbraak hierboven zou de komende dagen een enorme opwaartse trend kunnen zien.

BTC grafiek ziet er goed uit zegt een analist

Een populaire handelaar legde in een recente tweet uit dat de prijsstructuur van Bitcoin er ongelooflijk sterk uitziet en op middellange termijn mogelijk verder opwaarts potentieel mogelijk maakt.

Hij merkt ook op dat de aanhoudende kracht van Ethereum kan helpen om Bitcoin hoger te slepen en het te beschermen tegen een intense uitverkoop.

“BTC: Structureel ziet dit er nog steeds geweldig uit. Het bracht naar mijn mening vorige week het laagste punt op $ 29k en gelooft nog steeds dat de markt (voornamelijk Eth) en BTC deze week naar hogere niveaus zal slepen. “

Als de dip van minder dan $ 30.000 een dieptepunt op de lange termijn markeert, zou Bitcoin de volgende fase van zijn groeicyclus kunnen beginnen die leidt tot nieuwe recordhoogtes.

Meer Bitcoin nieuws.

Bitcoin koers in Euro: