Institutionele spelers met een vermogen van $ 10 miljoen tot $ 1 miljard zijn naar verluidt geïnteresseerd in weddenschappen over de vraag of Bitcoin gaat stijgen boven $ 100.000.

LedgerX, dat onlangs de goedkeuring kreeg om Bitcoin-derivaten te laten handelen door de Commodities Futures Trading Commission, bereidt zich voor om een ​​call-optie te lanceren die loont als BTC $ 100K breekt tegen december 2020, meldt Bloomberg.

Volgens LedgerX CEO Paul Chou voelen de klanten van het bedrijf zich aangetrokken tot de grote gok op Bitcoin.

‘Tientallen en tientallen van deze instellingen hebben ons verteld dat we geïnteresseerd zijn in het verhandelen van zo’n contract. Ik begrijp dat $ 100.000 een groot aantal is, maar velen van ons die in deze space zitten, kennen Bitcoin voor $ 1 en toen werd het $ 10 en $ 100 en $ 10.000. Een contract van $ 100.000 kijken we niet van op. “

Is een Bitcoin van $ 100.000 mogelijk?

Oké, dus denken analisten nu dat Bitcoin in 2020 $ 100.000 kan bereiken. Je weet dat zo’n een smerig product beschikbaar is?

Volgens een model misschien. Het model is van analist PlanB en concentreert zich rond het idee van de stock-to-flow-ratio (SF).

De voorraad is de waarde van een actief, meestal een grondstof, boven de grond / geproduceerd; de stroom is de groei van het aanbod van dat actief in een bepaald jaar. Deze twee sommen kunnen worden gecombineerd om een ​​ratio te vormen, die schaarste definieert door hoeveel inflatie een actief ziet (hoe hoger, hoe schaarser).

Volgens een analyse van PlanB kan de waarde van grondstoffen zoals goud en zilver worden geplot en dus voorspeld door een voorraad-to-flow waarderingsmodel.

In een recente tweet merkte de analist op dat als je de prijzen van BTC in alle historische oktobers neemt, en het dan uitgezet tegen zijn stock-to-flow-model, Bitcoin het op een 99,5% R2 past.

Het model voorspelt dat Bitcoin het pad tot een griezelige mate van nauwkeurigheid zou moeten blijven volgen, BTC zou meer dan $ 100.000 per stuk kunnen bereiken na het halve evenement van mei 2020. Zie je, wanneer de block reward reductie van de cryptocurrency arriveert, neemt de SF-ratio natuurlijk toe, in feite een verdubbeling.

Het model voorspelt niet exact de prijsactie op een dagelijkse en maandelijkse basis, maar het laat wel zien dat een Bitcoin met zes cijfers helemaal mogelijk is.