Jordan Fried, CEO en voorzitter van blockchain portfolio provider Immutable Holdings heeft voorspeld dat Bitcoin het 1 miljoen koersdoel gaat halen, zeker als alle munten gemijnd zijn.

In een gesprek met Kitco News gaf Fried aan dat Bitcoin nu de tweede versie van goud is, en dat de stijging van Bitcoin ervoor zal zorgen dat de prijs van het edelmetaal meer dan verdubbeld zal worden.

Hij verklaarde dat de recente stijging van Bitcoin slechts het begin is en merkte op dat de activa een groot potentieel voor de opwaartse heeft.

“Bitcoin is ‘goud 2.0’ en zal op een dag de marktwaarde van goud van ongeveer $10 biljoen overtreffen. Aangezien het de volgende generatie van goud is, zal Bitcoin waarschijnlijk de marktwaarde van goud verdubbelen en $20 biljoen of meer bereiken, wat $1 miljoen per munt betekent als er bijna 21 miljoen munten worden gemijnd, aldus Fried.

Fried zei ook dat de marktkapitalisatie van Bitcoin op een gegeven moment de gehele economische output van de Verenigde Staten zou overtreffen. Hij schrijft de verwachte stijging van de waarde toe aan factoren zoals toegenomen adoptie en de 21 miljoen munten cap.

De topman gelooft ook dat cryptocurrencies de hemel zijn geworden tegen het overmatig drukken van geld. Volgens Fried moet het concept van schaarste in cryptocurrencies koste wat kost worden beschermd.

Verder zei Fried dat het drukken van geld door de centrale bank moet worden gestopt, terwijl hij suggereerde dat cryptocurrencies de weg vooruit zijn.

Bitvavo

Software het nieuwe geld

Fried erkende ook dat Bitcoin de weg wijst naar het vergroten van internet rijkdom, waarbij hij suggereerde dat cryptocurrencies over het algemeen fiatgeld zullen vervangen. Hij merkt op dat Bitcoin als de grootste winnaar uit de bus zal komen en de meeste waarde zal veroveren, terwijl het internet de transacties controleert.

In deze lijn stelde Fried dat de opkomst van Bitcoin en cryptocurrencies, in het algemeen, ertoe heeft geleid dat software het geld heeft ontwricht.

Fried merkte op dat de rol van software in geld ontstond tijdens de coronavirus pandemie toen de meeste activiteiten online verschoven. Hij zei dat digitale valuta’s de manifestatie zijn van de rol van software in het ontwrichten van geld.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.