De hele cryptocurrency markt bleef stijgen in de nieuwe week na het overschrijden van $ 3 biljoen in totale marktwaardering voor de eerste keer. De marktkapitalisatie voor alle munten is met 2,3% gestegen in de afgelopen 24 uur en 7% in de week volgens gegevens van CoinGecko.

Hoewel Ethereum niet de grootste stijger was in de afgelopen week, is het 2% gestegen in 7 dagen, toen stieren de prijs naar een nieuwe all-time high van $4.859 stuwden. Ether is sinds midden vorige maand in een aanhoudende uptrend, met een stijging van meer dan $1.200 door de Altair upgrade en het nieuws van de aankomende CME micro ether futures begin december die het naar nieuwe hoogtes brachten. Het heeft ook verschillende steunbetuigingen gekregen van investeerders en het bedrijfsleven in het recente verleden, wat bijdraagt tot zijn positieven.

30% rendement na een maand automatisch traden! Maak een account

Analisten van JPMorgan hebben onlangs hun steun uitgesproken voor de crypto-activa, omdat het voor beleggers een betere portefeuille zou zijn dan Bitcoin, vanwege de uitgebreide gebruiksmogelijkheden in gedecentraliseerde financiën en niet-fungibele tokens. De analisten verklaarden dat Bitcoin zou kunnen tuimelen als gevolg van de heersende stijgende rentetarieven, net als goud.

Bitcoin blijft echter het crypto rijk domineren met een marktkapitalisatie van meer dan $1,2 biljoen, ondanks dat het 0,64% is gedaald in de afgelopen 24 uur, is het nog steeds meer dan het dubbele van Ethereum’s marktkapitalisatie. Toch vertelde Rahul Rai, het mede-hoofd van Market Neutral bij BlockTower Capital aan Insider dat Ether binnen twee jaar Bitcoin zou overtreffen in marktkapitalisatie, gezien de uitgebreide use cases.

Bitvavo

Polkadot ervaart sinds vorige week positieve koopdruk vanwege een upgrade die ontwikkelaars in staat stelt zich te registreren op het parachain en via veilingen leningen te zoeken bij DOT-houders. Zo kunnen ze gemakkelijk kapitaal ophalen voor hun projecten, waaronder tokenprojecten. Deze functie werkt dus op een vergelijkbare manier als initiële DEX-aanbiedingen.

Solana heeft standvastigheid behouden boven Cardano en Tether voor het grootste deel van het kwartaal en is ook op weg om potentieel 42 miljoen gebruikers aan boord te krijgen door Brave Browser’s standaard Blockchain te worden. Dit volgde op de lancering van een 100 miljoen dollar Solana Ventures fonds om Web3 gaming ontwikkeling te ondersteunen en zal worden geïnvesteerd in game studio’s en technologie met als doel het ondersteunen van mobiele en desktop video game-ontwikkelaars om hun projecten te bouwen op de blockchain. Het is een grote gok voor Solana aangezien gaming momenteel een top use case is voor blockchains en cryptocurrency.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.