Cameron en Tyler Winklevoss, de twee medeoprichters van crypto exchange en storage Gemini, zullen voor de tweede keer Hollywood aandacht krijgen.

De tweeling werkt samen met filmproducent Greg Silverman’s Stampede Ventures om een ​​verfilming van het boek ‘Bitcoin Billionaires’ te produceren, meldde Deadline maandag. Het boek, geschreven door Ben Mezrich, bestsellerauteur van de New York Times, vertelt het verhaal van hoe de tweeling in 2017 de eerste bitcoin miljardairs werden.

Bitcoin Billionaires is het tweede boek dat Mezrich heeft geschreven over de Winklevoss tweeling. Zijn eerste boek, ‘The Accidental Billionaires’, beschrijft het verhaal van de juridische strijd van de broers met Mark Zuckerberg en Facebook, en werd later aangepast in de met een Oscar bekroonde film ‘The Social Network’.

“We zijn erg dankbaar bij Stampede dat we hen [Cameron en Tyler] hebben kunnen overtuigen om hun verhaal in een film te veranderen en het samen met ons te produceren”, vertelde Silverman aan Deadline. “This is Rocky II meets Wall Street in een wereld vol unieke en betoverende personages. Dit gaat een ongelooflijke film worden.”