Alle interessante Cryptocurrency op één exchange bij Binance

//Alle interessante Cryptocurrency op één exchange bij Binance

Alle interessante Cryptocurrency op één exchange bij Binance

Binance is een cryptocurrency exchange gevestigd in Shanghai. De uitwisseling wordt geleid door Changpeng Zhao en zijn bedrijf Beiji Technology. Het is de sterkst groeiende exchange op de markt met al ruim 6 miljoen gebruikers. De currency pairs waarvandaan gekocht kan worden op Binance zijn: Bitcoin, Ethereum, Binance coin en USDT.  Binance is de meest stabiele exchange (zonder veel problemen) en met handelsvolumes van soms wel 6,5 miljard in één dag! Inmiddels heb ik ontdekt dat met name de exchanges uit USA veel problemen hebben en slechter reageren. In dit artikel ga ik uitleggen hoe Binance werkt en wat de vele voordelen zijn!

Deze video laat zien hoe u een account aanmaakt op Binance en hoe u vanuit FIAT (euro’s) met iDEAL kunt zorgen dat er geld op uw account terecht komt zodat u kunt handelen. Hiervoor gebruik ik Bitrush om met iDEAL Bitcoin of Ether over te boeken.

Deze video laat zien hoe u Buy & Sell orders aanmaakt voor cryptocurrencies die u wilt aankopen.

Handelen op Binance

Om te beginnen met handelen in cryptocurrency is het makkelijk om een account te hebben op een cryptocurrency exchange. Veel van dit soort exchanges (ook Binance) ondersteunen handelen vanuit FIAT (euro’s / dollars etc) niet. Daarom laat ik in de bovenste video zien hoe u vanuit Bitrush Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) kunt aankopen en deze direct op Binance kunt laten storten. Ethereum is in de meeste gevallen de meest voordelige en snelste keuze. Zodra één van deze cryptocurrency op uw account staat kunt u beginnen met handelen en deze omzetten in talloze andere cryptocurrencies. Wanneer u veel winst maakt is er de mogelijkheid om uw geld (tijdelijk) om te zetten in Tether (USDT) dit is ook een cryptocurrency (US Dollar Tether) die altijd gelijk blijft aan de dollar. Voor nieuwe traders is dit vaak een goede zekerheid waar dankbaar gebruik van gemaakt wordt. Het is ook handig om een aantal USDT achter de hand te hebben voor wanneer de markt crasht. Veel ervaren traders met een groot portfolio hebben tot 20% – 30% in Tether zitten voor stabiliteit en voor wanneer er een crash komt. Dan kan Tether op een dergelijk moment gebruikt worden om snel weer in te kopen op lage koersen.

Binance portfolio opbouwen

Er is een goede selectie cryptocurrencies aanwezig en allemaal op dezelfde exchange dat is de droom van elke trader . Ik ga aangeven welke munten ik zelf erg in geloof die hier verkrijgbaar zijn (aanklikken voor meer info):

Een privacy gefocuste cryptocurrency die nog veel anoniemer is dan Monero en op termijn veel marktaandeel daarvan gaat winnen.

Het Chinese antwoord op Ethereum dat steeds meer ICO’s begin aan te trekken op hen slimme economie. Maandelijkse rente 5% in GAS aanwezig op de exchange.

 • Bitcoin (BTC)
 • Request Network (REQ)
 • Ethereum (ETH)

Binance voordelen

Deze exchange is stabiel, goed beveiligd, razendsnel en dat allemaal zonder problemen . Hieronder zijn enkele geavanceerde functies van koop- en verkooporders beschreven:

 • Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid: Ze makten gebruik van een multi-tier- en multi-cluster systeemarchitectuur.
 • Ondersteuning voor meerdere apparaten: Ze ondersteunen webbrowsers, Android, HTML5, WeChat en andere platforms.
 • High Performance: Ze kunnen 1,4 miljoen bestellingen per seconde verwerken.
 • Multi-Language Support: Ze ondersteunen Chinees, Engels, Japans en Koreaans.
 • Hoge Liquiditeit: Ze bieden sterke liquiditeit in een aantal cryptocurrencyparen .
 • Multiple Coin Support: Ze accepteerteren transacties in een verschillende cryptomunten, waaronder BTC, ETH, LTC en BNB.
 • Sterk Team: Ze worden geleid door Changpeng Zhao. Over het algemeen beweert het bedrijf dat het team veel ervaring heeft in zowel Wall Street als crypto finance, samen met een track record van succesvolle startups.
 • Bewezen producten: Het onderliggende platform is al in gebruik op 30+ uitwisselingen. Het platform ondersteunt alle apparaten en meerdere talen en biedt een naadloze gebruikerservaring.
 • Superieure technologie: Ze maken gebruik van een gecertificeerde matching engine die 1,4 miljoen orders per seconde kan verwerken, waardoor Binance een van de snelste uitwisseling in de markt is, verklaart de officiële website.

App voor IOS en Android

Binance-crypto app op mobiel gebruiken? Stap 1 is een account aanmaken. De Chinese cryptocurrency exchange is niet alleen te gebruiken op een computer of laptop browser. U kunt namelijk ook de handige mobiele app voor IOS of Android downloaden. De Android-App van binance is gewoon via de de google play store te downloaden en de Binance-iOS App kan via het internet gedownload worden.

Binance infographic

Binance
Did you like this?
Tip Kevin Koolmees with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Kevin Koolmees

Scan to Donate Ethereum to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Litecoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Kevin Koolmees

Scan to Donate Monero to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Kevin Koolmees

Scan to Donate ZCash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
By |2018-03-02T22:41:24+00:00januari 18th, 2018|Exchanges en wisselkantoren|1 Comment

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

One Comment

 1. […] Source. […]

Leave A Comment