Het aantal Cardano ($ADA) adressen dat inzet op de cryptocurrency is gegroeid met meer dan 100.000 in slechts twee maanden tijd, nu meer investeerders inzetten op de cryptocurrency en haar ecosysteem.

Zoals eerder gemeld, blijkt uit gegevens van Cardano data aggregator Pooltool dat het aantal wallets dat $ADA inzet is gegroeid tot 942.400 op het moment van schrijven, een stijging ten opzichte van 821.000 adressen op 10 september.

Dezelfde databron laat zien dat er nu $54,07 miljard aan de cryptocurrency is gestaked in 2.931 actieve pools, wat neerkomt op meer dan 72% van het aanbod van de ADA. Zoals een ander nieuwsbericht aantoonde, begon de prijs van Cardano eerder deze week te stijgen, tot het punt dat het Solana’s $SOL overtrof om zijn positie als de vierde-grootste cryptoassets door marktkapitalisatie terug te winnen.

30% rendement na een maand automatisch traden! Maak een account

Eerder dit jaar explodeerde de prijs van ADA vooruitlopend op de uitrol van de langverwachte Alonzo hard fork, die slimme contracten in het netwerk brengt en het in staat stelt om te concurreren met de Binance Smart Chain (BSC), Ethereum (ETH), en Solana ($SOL).

Bitvavo

De Alonzo hard fork maakt deel uit van het “Goguen” tijdperk van het netwerk, genoemd naar Joseph Goguen, een Amerikaanse professor in de computerwetenschappen van de Universiteit van Californië en de Universiteit van Oxford. Het Goguen-tijdperk komt na de Shelley-fase, waarin Cardano een gedecentraliseerde blockchain werd en leden van de gemeenschap validators werden.

In mei bereikte het Cardano-netwerk een nieuwe mijlpaal toen er een miljoen wallets op waren aangemaakt. De mijlpaal werd bereikt in een tijd waarin elke dag duizenden nieuwe portemonnees werden aangemaakt omdat vermoedelijk meer gebruikers zich bij het netwerk aansluiten in afwachting van de uitrol van slimme contracten.

Naar waarschijnlijkheid, heeft vastgoedontwikkelaar Prometheus International twee luxe woningen op het Portugese eiland Madeira verkocht voor een totaal van 4,1 miljoen euro (4,7 miljoen dollar) betaald in ADA.

Volgens de lokale nieuwsuitgave Sapo, was dit de “duurste luxe vastgoed aankoop in Portugal sinds de blockchain revolutie,” en waren de eerste twee eigendommen die in ADA werden verkocht in het land.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.