XRP geïntegreerd in populair cryptobetaalplatform

//XRP geïntegreerd in populair cryptobetaalplatform

XRP geïntegreerd in populair cryptobetaalplatform

Volgens de Filipijnse mediasite Bitpinas wordt XRP geïntegreerd in het cryptobetaalplatform Coins.ph. Hiermee kunnen de 5 miljoen gebruikers van het platform hun rekeningen betalen met behulp van XRP.

Coins.ph

De site, die in 2014 werd gelanceerd, stelt 5 miljoen mensen in staat om hun huishoudelijke rekeningen te betalen met behulp van de cryptocurrency. Het bedrijf wil tegen 2020 20 miljoen gebruikers hebben bereikt. Naast de opname van XRP accepteert de website ook betalingen in de vorm van bitcoin, bitcoin cash en ethereum.

Hoofd cryptocurrencies bij Coins.ph, Colin Goltra, gaf in een interview aan dat XRP’s integratie is beperkt tot een select aantal deelnemers en enkel op de Android app van het platform.

Goltra: “We’re still gathering data and deciding on our level of support for XRP”

Tuloy-tuloy ang pagsubaybay with https://t.co/ehQWvZjBQo!📺 Pay your 1st ever cable bill worth at least P100 with your ID & selfie verified Coins account and get P100 cashback. Valid until Aug. 17, 2018 for Cignal TV, Sky Cable, and 80+ billers!

See more: https://t.co/sXXTM0MXnS

— Coins.ph (@coinsph) August 10, 2018

XRP is een van de prominente wallets op het dashboard van de app en gebruikers kunnen gemakkelijk schakelen tussen andere wallets, waaronder de PHP-wallet. Gisteren sloot de proefperiode voor nieuwe gebruikers.

Wirex

Spending a day in #London with a wife and 3 daughters is not funny but at least I get to test our @wirexapp card and see some angels 🤣 . I need to test it so more because I am invited to the WIREX office in #london tomorrow 😃#Bitcoin #hodl #spend pic.twitter.com/FuBDBAiwMN

— ₿ Didi Taihuttu ₿ (@Diditaihuttu) August 9, 2018

Het nieuws komt kort nadat Ripple ook al aankondigde dat houders van hun cryptovaluta XRP in staat zijn om alles aan te kopen met XRP met behulp van de Wirex debetkaart.

Wirex werkt door het omzetten van crypto in traditionele valuta. Wirex ondersteunt daarbij niet enkel XRP maar ook 50 andere cryptovaluta’s. Het kent daarbij tevens het extra voordeel van snelle grensoverschrijdende betalingen.

I just sent a friend of mine XRP to his Wirex card who was in the queue at Starbucks in Mumbai. Before he got asked what he wanted the XRP was there ready to pay for the [email protected] #xrp #Ripple #xrpcomminuty #CNBCfastmoney #superfastxrp #cryptocurrencynews

— Blockchain Barrister (@blockbarrister) July 28, 2018

Verschillende mogelijkheden

Uiteraard zijn er vele spelers in de markt die directe betaaloplossingen pogen te bieden voor de cryptoconsument. Het is al mogelijk om een grote verscheidenheid aan aankopen te doen met cryptocurrencies, en niet alleen met XRP, bitcoin of ether.

Thank you Shaun! We love being part of the future of travel. #CryptoCurrency #BTC #LTC #Dash #BCH pic.twitter.com/4UYU5fJQ0K

— CheapAir ✈ (@CheapAir) July 25, 2018

Cheap Air is een luchtvaart- en hotelaanbieder die een groot aantal cryptocurrencies accepteert. Ook het aantal geldautomaten in cryptovaluta neemt toe. En online en fysieke verkopers accepteren in toenemende mate cryptovaluta’s.

Mensen die met een QR-code op hun smartphone betalen hebben daarbij helemaal geen betaalkaart meer nodig. Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of het is al een keer met crypto’s aangekocht, van huizen tot auto’s en sieraden.

Bronnen: Chepicap, Bitpinas, Cheap Air

Foto: Flickr / Marco Verch

Bron Bitcoin Magazine

By |2018-08-11T10:07:25+00:00augustus 11th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie