“Wolf of Wall Street” Jordan Belfort heeft weer iets te zeggen over Bitcoin en crypto

//“Wolf of Wall Street” Jordan Belfort heeft weer iets te zeggen over Bitcoin en crypto

“Wolf of Wall Street” Jordan Belfort heeft weer iets te zeggen over Bitcoin en crypto

Jordan Belfort, the “Wolf of Wall Street” heeft zich opnieuw zeer negatief uitgelaten over Bitcoin (BTC) en cryptocurrencies in het algemeen.

Belfort, die bijna twee jaar achter de tralies heeft gezeten wegens oplichterij en meer dan $110 miljoen terug heeft moeten betalen aan de gedupeerden van zijn penny stock-scams, heeft tegen CNBC gezegd dat de enige reden dat Bitcoin nog niet aan haar onvermijdelijke ondergang toe heeft moeten geven, is omdat de jongere beleggers die cryptocurrency als meest aantrekkelijke investeringsvorm zien, “gehersenspoeld” zijn om deze te kopen.

Dit hele dingetje zal in rook opgaan. Er zijn heel veel eerlijke mensen die afgeslacht zullen worden.

In een interview voor het nieuwe programma “Bitcoin: Boom or Bust” op CNBC, dat maandag 27 augustus in première ging, meldt Belfort, wiens criminele activiteiten gedramatiseerd werden in de voor vijf oscars genomineerde film uit 2013, het volgende:

Ik was goed in oplichten, ik had het volledig onder de knie en dat is precies wat er nu met Bitcoin gebeurt. Het hele geval is zo dom; deze kinderen zijn zo gehersenspoeld. We hebben niet eens door hoe ernstig het wel niet is.

Het is niet de eerste keer dat Belfort een dergelijk negatief sentiment over Bitcoin uitspreekt; in september 2017 classificeerde hij cryptocurrency al als “fraude” en noemde hij initial coin offerings (ICO’s) “de grootste zwendel ooit”. Nadat in juni de crypto-markt gedurende zes maanden een dalende lijn meemaakte, noemde Belfort dit in een YouTube-filmpje “het begin van het einde”, omdat er “niet meer dwazen in de markt zouden zijn”.

Bron Crypto Insiders

By |2018-08-29T08:44:33+00:00augustus 29th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie