Winklevoss cryptocurrency exchange Gemini werkt samen met verzekeraar Aon aan consumentenbescherming

//Winklevoss cryptocurrency exchange Gemini werkt samen met verzekeraar Aon aan consumentenbescherming

Winklevoss cryptocurrency exchange Gemini werkt samen met verzekeraar Aon aan consumentenbescherming

Gemini, de cryptocurrency-exchange van Cameron en Tyler Winklevoss, heeft aangekondigd dat het met verzekeringsbedrijf Aon gaat samenwerken om de digitale valuta van haar klanten te verzekeren.

Gemini heeft deze dekking verworven voor de tokens van haar klanten die het bedrijf in een wallet in bewaring heeft. De nieuwe verzekering is een aanvulling op de al reeds bestaande Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Yusuf Hussain, hoofd van de risico afdeling bij Gemini, zegt:

Consumenten zijn op zoek naar dezelfde niveaus van bescherming die ze gewend zijn van traditionele financiƫle instellingen. Het opleiden van onze verzekeraars staat ons niet alleen toe om dergelijke bescherming te bieden aan onze klanten, maar het stelt ook de verwachting voor consumentenbescherming in de hele crypto-industrie.

Gemini is in 2014 opgericht door de Winklevoss-tweeling. De exchange staat momenteel in de top 50 grootste crypto-exchanges ter wereld.

Vorige maand kondigde Gemini aan dat de exchange haar eigen stablecoin gaat lanceren op het Ethereum-netwerk: de Gemini dollar (GUSD). Vorige week kondigde Gemini aan dat zij van plan is uit te breiden naar de Britse markt.

Afgelopen zomer hadden de gebroeders Winklevoss een Bitcoin-ETF (Exchange-Traded Fund) ingediend bij de Securities and Exchange Commission (SEC), maar deze werd afgekeurd.

Introducing Digital Assets Insurance, which furthers our mission to build the future of money via @Medium https://t.co/Yi58GQChjw

— Gemini (@GeminiTrust) October 3, 2018

Bron Crypto Insiders

By |2018-10-05T02:40:20+00:00oktober 5th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie