[vc_row][vc_column][vc_column_text]

~Reizen goedkoper maken voor consumenten en winstgevender voor leveranciers

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Winding Tree (website) is een op de blockchain gebaseerd distributieplatform dat zich richt op de reisindustrie. Inmiddels is de toerisme industrie één van de grootste industrieën ter wereld. Enkele quotes uit artikelen over toerisme:

„Toerisme is de grootste groei-industrie ter wereld en het vertegenwoordigd wel tien procent van het mondiale bruto nationaal product”.

“Toerismesector blijft groeien
21-8-2017 02:00
De toeristische bestedingen stegen in 2016 bijna 4 procent en lagen ruim 27 procent hoger dan in 2010. De waarde van deze bestedingen bedraagt inmiddels 75,7 miljard euro. Dit blijkt uit onderzoek van het CBS in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken.”

Winding Tree

Het doel is om de reisorganisaties in de toerisme wereld in te perken zodat het voor zowel leverancier als consument goedkoper, makkelijker en interessanter wordt. Op dit moment blijft er veel geld steken bij tussenliggende partijen (reisorganisaties, ticketwebsites) die enorme tarieven tot wel ruim 20% van een verkoopsom ontvangen. Door al deze verschillende overlappende bedrijven (reisorganisatie die boekt bij een vliegticketpartner) ontstaat er dubbele marges over één bedrag. Het doel is om een gedecentraliseerd platform te creëren met Winding Tree die de barrière voor nieuwe ondernemingen (die lagere marges rekenen) kleiner maakt. Een marktplaats waar leveranciers diensten kunnen aanbieden en wederverkopers deze kunnen inkopen en verkopen aan klanten. Daarbuiten kunnen de wederverkopers (reisorganisaties) zich focussen op het belangrijkste aspect: klantenservice.

ICO Fase

Tot 15 februari bevind Winding Tree zich nog in de ICO fase en is het nog mogelijk te investeren in het project. Er wordt gewerkt met de LIF token dat wordt na de ICO fase de LIF coin en deze wordt gebruikt op het platform en op verschillende exchanges verhandelbaar. Wanneer u Winding Tree een interessant project vind kunt u de keuze maken om hierin te investeren. Zelf heb ik nog geen Winding Tree aangekocht, maar ik geloof wel dat het een interessant project is dat zich in een industrie bevind met veel geld. Wanneer het team kan waarmaken wat zij beloven gaat de prijs flink toenemen. Als ik een cijfer van 1 tot 10 moet geven op dit project en de kans tot slagen geef ik het een 7 op basis van de informatie die ik nu tot mijn beschikking heb.

TEAM

Het team bestaat uit een aantal professionals met een verleden uit de reisindustrie. Daarnaast een aantal mensen die kennis hebben van de blockchain en cryptocurrency. De combinatie van het team is prima.

ROADMAP

Winding Tree[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]