WeWork, een van de toonaangevende aanbieders van flexibele werkruimte, gaat zijn klanten toestaan om met cryptocurrencies te betalen.

Verschillende bronnen onthullen dat WeWork gaat beginnen met het accepteren van selecte cryptocurrencies als betaalmiddel.

In een gedetailleerde blogpost onthulde WeWork ook dat het zal samenwerken met BitPay om betalingen te verwerken en Bitcoin, Ethereum, USDC, en Paxos zal accepteren.

Crypto trader
Automatisch daytraden? Lees hier meer!

Dit komt kort nadat Venmo de mobiele betaaldienst van PayPal, meer dan 70 miljoen gebruikers in staat stelde om Bitcoin, Litecoin, Ethereum, en Bitcoin Cash te kopen, verkopen en op te slaan via de applicatie.

Het lijkt erop dat gigantische bedrijven racen om de potentiële voordelen van het mogelijk maken van cryptobetalingen voor hun klanten te pakken een teken dat de vraag snel toeneemt in de afgelopen jaren.

Bovendien zal de toonaangevende in de VS gevestigde cryptocurrency exchange die onlangs naar de beurs ging, Coinbase, het eerste lid zijn dat cryptocurrency zal gebruiken om te betalen voor zijn WeWork lidmaatschap.

Als leider in de fintech sector toont de beslissing van Coinbase om WeWork in cryptocurrency te betalen de groeiende vraag naar flexibele en gebruiksvriendelijke betaalopties aan.

Over de kwestie sprak Sandeep Mathrani, CEO bij WeWork, die zei:

De kracht van WeWork ligt in ons vermogen om te evolueren en zo goed mogelijk in te spelen op de uiteenlopende behoeften van onze leden over de hele wereld. Naarmate ons ledenbestand in de fintech sector blijft groeien, zal ook ons vermogen om ons aan hun behoeften aan te passen en een nieuwe economie te bedienen, blijven groeien. WeWork heeft altijd voorop gelopen op het gebied van innovatieve technologieën en heeft nieuwe manieren gevonden om onze leden te ondersteunen. Het is alleen maar logisch voor ons om de optionaliteit die we bieden uit te breiden door cryptocurrency toe te voegen als een geaccepteerde vorm van betaling voor onze leden.”

Bitvavo

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).