Walmart verkoopt Bitcoins voor maar 1 dollar

//Walmart verkoopt Bitcoins voor maar 1 dollar

Walmart verkoopt Bitcoins voor maar 1 dollar

En we hebben nog meer goed nieuws, want de Walmart-bitcoin is waarschijnlijk een stuk waardevaster dan de digitale variant. De Amerikaanse supermarkt kiest namelijk voor een variant van chocola. Melkchocola om precies te zijn, maar dan natuurlijk wel in de vorm van een Bitcoin.

Producent Frankford is natuurlijk niet het eerste bedrijf dat probeert mee te liften op de Bitcoin-hype. Zo zijn er al seksspeeltjes van CamSoda die gelinkt zijn aan jouw investeringen in Bitcoin, Ethereum en Litecoin, maar daar had je de afgelopen maanden niet zoveel aan.

Long Island Ice Tea Corp is ook een mooi voorbeeld. De aandelen in dit bedrijf werden zes keer zoveel waard nadat het de naam veranderde in Long Blockchain Corp. Nasdaq haalde het aandeel eerder dit jaar van de beurs, simpelweg omdat Long Blockchain Corp te klein was, maar toch.

Voorlopig is de Bitcoin van Frankford en Walmart een stuk goedkoper dan de echte variant, maar na alle dalingen van de afgelopen tijd zou het binnenkort ook zomaar andersom kunnen zijn.

Bron Apparata

By |2018-09-12T09:24:09+00:00september 12th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie