Waarom Bitcoin onder de $6.500 is gedoken

//Waarom Bitcoin onder de $6.500 is gedoken

Waarom Bitcoin onder de $6.500 is gedoken

De laatste weken gaat het bergafwaarts met Bitcoin. De cryptomunt noteerde halverwege juli een stijgende trend, maar kwam omstreeks eind juli tot een einde. Sinds de maand augustus begonnen is, daalt de waarde alleen nog maar. Het voorlopige dieptepunt is vandaag bereikt, met een koerswaarde onder de 6.500 dollar.

Men wijt de daling aan een beslissing van de Amerikaanse beurswaakhond SEC. De SEC heeft besloten om de introductie van een ETF-fonds in Bitcoin uit te stellen. Een tegenvaller voor investeerders en een negatieve klap voor de koers van de cryptomunt.

De SEC komt in september terug op de beslissing. Mocht de ETF-fonds van Cboe Global Markets er komen, dan heeft dit ongetwijfeld een positieve uitkomst op de koerswaarde van Bitcoin. Voor nu is er nog sprake van een dalende trend. Helaas voor bezitters van de munt, want Bitcoin leek net een inhaalslag te maken.

We zitten inmiddels in de achtste maand van het jaar en Bitcoin heeft tot dusver weinig spectaculairs laten zien. Sommigen denken dat het najaar positieve dingen gaat brengen, zoals vaker is bij cryptocurrency. De tijd zal het leren.

Bron Apparata

By |2018-08-09T03:58:38+00:00augustus 9th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie