Voormalig topadviseur Trump zegt Bitcoin te hebben en werkt aan eigen cryptocurrency

//Voormalig topadviseur Trump zegt Bitcoin te hebben en werkt aan eigen cryptocurrency

Voormalig topadviseur Trump zegt Bitcoin te hebben en werkt aan eigen cryptocurrency

Steve Bannon, de mede-oprichter van Breitbart News en voormalig Chief Strategy Officer van president Donald Trump heeft zichzelf een fan van Bitcoin getoond in een interview met CNBC op de Delivering Alpha conferentie in New York.

Bannon zei van mening te zijn dat cryptocurrencies veel kunnen betekenen in de toekomst en gevraagd naar of hij cryptocurrencies bezit antwoordde hij:

Ik hou van Bitcoin. Ik heb ook Bitcoin.

Nadat hij aangaf te denken dat 90% van alle initial coin offerings (ICO’s) rampzalig zijn verlopen, zei hij dat hij bezig was een eigen token te ontwikkelen:

We zijn bezig met wat tokens, momenteel… utility tokens, mogelijk voor de populistische beweging op wereldwijde basis. Maar ze moeten wel van goede kwaliteit zijn.

Bannon gaf aan dat veel investeerders gefaald hebben door dingen die zij niet goed doordacht hadden. Maar over cryptocurrencies over het algemeen zei hij dat “die de toekomst zijn”.

Steve Bannon stapte begin dit jaar, al dan niet gedwongen, op bij het (extreem-) rechtse Breitbart News, nadat hij ook al op niet al te beste voet ontslagen werd als topadviseur van president Donald Trump. Dit alles naar aanleiding van het boek “Fire and Fury: Inside the Trump White House” van Michael Wolff, waarin kritische uitspraken stonden van Bannon over Trump (en met name zijn kinderen Ivanka en Donald Trump jr.).

 

Bron Crypto Insiders

By |2018-07-20T06:13:42+00:00juli 20th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie