Voor dit megabedrag is Crypto.com verkocht

//Voor dit megabedrag is Crypto.com verkocht

Voor dit megabedrag is Crypto.com verkocht

Je kunt je vast voorstellen dat Crypto.com behoorlijk populair is, zeker gezien het feit dat het domein in 1993 voor een prikkie werd vastgelegd.

Matt Blaze was sinds 1993 de eigenaar van Crypto.com en kreeg door de jaren heen meerdere overnamevoorstellen. Blaze wees ze allemaal af, ook nadat de interesse in digitale munten een enorme vlucht nam en de waarde van het domein dus ook flink steeg. In januari liet Blaze nog weten dat het domein niet te koop was, maar dat veranderde dus heel snel.

Deze week is Crypto.com namelijk overgenomen door Monaco, een bedrijf dat een betaalpas voor crypto’s ontwikkelt. CEO Kris Marszalek wilde niet vertellen wat hem dat gekost heeft, maar experts schatten de overnamesom op – hou je vast – 10 miljoen dollar. De snelle rekenaar weet dus dat Blaze een hele goede deal heeft gemaakt.

Monaco begon in juni 2017 met een ICO en haalde daarmee 25 miljoen dollar op. Door de snelle stijging van diverse crypto’s staat er nu 200 miljoen dollar op de balans, dus die deal van 10 miljoen doet ook weer niet zo heel veel pijn.

Bron Apparata

By |2018-07-07T07:36:38+00:00juli 7th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie