Vitalik Buterin: “Rek is eruit bij sterk gegroeide crypto – blockchainmarkt”

//Vitalik Buterin: “Rek is eruit bij sterk gegroeide crypto – blockchainmarkt”

Vitalik Buterin: “Rek is eruit bij sterk gegroeide crypto – blockchainmarkt”

De crypto – of blockchainmarkt gaat niet meer 1.000 keer over de kop, voorspelt Vitalik Buterin, medeoprichter van ethereum in een interview met persbureau Bloomberg.

Buterin: “Rek is er uit”

Buterin ziet dat de markt door haar eerdere razendsnelle groei een voorlopig plafond heeft bereikt. Terwijl de markt behoorlijk in de slop zit, blijven de “echte geïnteresseerden” over, aldus Buterin. De volgende fase is er een van “echte toepassingen voor de mainstream economie”. Hij heeft het zelfs over een “doodlopende weg”.

“If you talk to the average educated person at this point, they probably have heard of blockchain at least once. There isn’t an opportunity for yet another 1,000-times growth in anything in the space anymore.”

Bekijk Vitalik Buterin in de paneldiscussie die Bitcoin Magazine NL in Zug, Zwitserland in juli dit jaar opnam, met Coinbase en OmiseGo.

” alt=””>

2018 minder jaar voor crypto

2018 is geen florissant jaar voor cryptovaluta. Op de top van de markt begin dit jaar was deze 828 miljard dollar waard. Nu ligt de marktkapitalisatie onder de 200 miljard dollar, volgens marktvorser Coinmarketcap. Dit is het laagste punt sinds november 2017 voordat de “bullrun” begon.

Bitcoin voorspellingen

Binnen de markt zijn er diverse meningen waar de markt de komende maanden naartoe gaat. Marktonderzoeker Fundstrat ziet een parallel met de trends in de opkomende markten en ziet bitcoin naar 25.000 dollar stijgen eind dit jaar. Ook Alexis Ohanian, de oprichter van social medium Reddit en durfkapitalist Initialized Capital, ziet bitcoin naar 20.000 dollar gaan dit jaar. Julian Hosp, medeoprichter van TenX ziet bitcoin zelfs 60.000 dollar behalen nog dit jaar.

Niettemin zijn er grote vraagtekens of SEC de bitcoin ETF’s gaat goedkeuren 30 september aanstaande. Een afwijzing kan een nieuwe dreun voor bitcoin betekenen. Diverse marktvolgers zien de markt pas in 2019 weer aantrekken. Op Tradingview is het advies voor de meeste cryptovaluta “verkoop”.

Bron: Cointelegraph / Coinmarketcap / Tradingview

Bron Bitcoin Magazine

By |2018-09-11T07:52:36+00:00september 11th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie