Axie Infinity staat de laatste tijd volop in de belangstelling. Het op NFT gebaseerde spel genereerde meer dan $39miljoen aan inkomsten in de afgelopen zeven dagen. Dat is bijna meer dan Bitcoin en Ethereum samen.

De voornaamste reden hiervan is dat het een leuk spel is om te spelen!

Ten tweede: er is een scala aan kansen voor gamers. Axie Infinity of cryptogames in het algemeen, zijn pioniers in de Play to Earn-sector. Je speelt het spel, je verdient digitale activa. Die digitale activa hebben een reële waarde (die op dit moment ook omhoog is geschoten), wat betekent dat je ze kunt verkopen voor crypto en dus een leuk verdienmodel op levert.

In een vorig artikel worden 7 verschillende manieren uitgelegd (nog 6 andere manieren) om in de huidige markt met crypto te verdienen.

Hoe geld te verdienen met Axie Infinity?

Er zijn 5 mogelijkheden, variërend van spelen om te verdienen, tot actief LP’en voor Uniswap V3, tot passief staken van het AXS token (binnenkort beschikbaar).

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

Er komen miljarden dollars aan mogelijkheden in cryptogaming in het komende decennium, en je hoeft in dit geval niet achter het net te vissen.Het toonaangevende NFT spel, Axie Infinity is boordevol met economische mogelijkheden.Maar laten we duidelijk zijn: er zijn meerdere manieren om deze kansen te benaderen. Daarom zal deze tactiek je laten zien hoe je op een slimme manier kunt profiteren van Axie Infinity’s play-to-earn mogelijkheden.

Doel: Leer verschillende manieren om geld te verdienen in het Axie Infinity ecosysteem.
Vaardigheid: Gemiddeld tot gevorderd
Inspanning: Varieert
ROI: (Return on Investment voor de noobs) Potentieel aanzienlijk als je je kaarten of terwijl Axies goed uitspeelt!l

Axie Infinity: Een nieuw soort economie

Axie Infinity heeft volgens Token Terminal meer dan $39 miljoen aan totale inkomsten gegenereerd tussen 10 juli en 17 juli, 2021!

Bron: Token Terminal

Om in perspectief te zetten hoe verbazingwekkend dat cijfer is, hebben Ethereum en Bitcoin in dezelfde tijdspanne respectievelijk $37,9 miljoen en $4,7 miljoen aan totale inkomsten gegenereerd.

Niet alleen bracht Axie Infinity deze week meer op dan de twee populairste blockchains van de crypto economie het staat op het punt om acuut meer op te brengen dan deze twee blockchains samen!

Dus terwijl sommigen van ons in crypto grappen dat BTC is uitgegroeid tot weinig meer dan een huisdier, is het waar – althans voor nu – dat de top crypto door een digitaal huisdieren avontuur spel op Ethereum als een raket gaat.

Maar het is niet zomaar een spel. Axie Infinity is een project dat een schitterend voorbeeld is geworden van hoe de koppen bij elkaar steken tijdens de vorige crypto bearmarkt vandaag enorme voordelen oplevert. Het is ook een pionier in een nieuw spelontwerp: spelen om te verdienen.

Dankzij dat werk kon het Axie-team een sterke community opbouwen van spelers verspreid over de hele wereld. Deze gemeenschap is nu de levensader geworden van de groeiende economie van Axie Infinity, die gebruikers van alle soorten en maten de kans geeft om geld te verdienen met een spel dat leuk en plezierig is.

Hieronder heb ik een selectie van vijf strategieën samengesteld die je kunt overwegen. De eerste vier zijn vandaag beschikbaar voor u, en de laatste – $AXS staking – komt binnenkort.

Optie #1: Speel om te verdienen

Het leuke is dat je na het winnen van gevechten en het voltooien van quests de Smooth Love Potions ($SLP) verdient, die momenteel verhandeld worden tegen ~$0.26 per stuk en nodig zijn om Axies te fokken.

Verkoop ze, gebruik ze of wat dan ook. Het is jouw $SLP nadat je de tokens hebt verdiend! Wat het eigenlijke spelverdienproces betreft, heb je drie hoofdmanieren om $SLP te verdienen in Axie Infinity: Quests, Adventure mode (speler vs. omgeving, of PvE), en Arena mode (speler vs. speler, of PvP).

Quests: Axie Infinity biedt dagelijks een quest aan spelers. Bij het volbrengen van de missie verdien je op dit moment 50 $SLP.

Adventure mode: Voor meer casual gameplay kun je de Adventure modus van Axie Infinity uitproberen en tokens verdienen door computergestuurde monsters neer te slaan. Als je dat kunt, tenminste: de gevechten worden moeilijker naarmate je een level hoger komt.

Arena mode: Je kunt ook je vastberadenheid testen door het met je Axies op te nemen tegen het beste dat andere echte spelers te bieden hebben. Het is ook spelen om te houden, dus trainers verdienen $SLP voor elke Arena-overwinning.

Dingen die je in gedachten moet houden:

Het aankomende Battles V2 systeem zal gratis “starter” Axies bevatten om mee te spelen, maar tot die tijd moet je eerst 3 Axies kopen (of lenen) om een team te maken en te beginnen met spelen.
De belangrijkste hub om Axies te kopen is de officiële Axie Marketplace, nu live op de op maat gemaakte Ronin sidechain van het spel. Voor een snelle gids over het migreren van assets naar Ronin, bekijk de geweldige video tutorial hieronder door Axie Infinity mede-oprichter Jeff “Jiho” Zirlin.

Optie #2: Axies fokken

Een andere economische mogelijkheid in het Axie Infinity universum is het fokken van Axies. Naarmate je meer Axies kweekt, kun je ze verkopen, uitlenen en Axie Scholarship teams creëren (waarbij je andere spelers je Axies laat gebruiken in ruil voor een niet exploitatief deel van de $SLP die ze verdienen) vanuit je inventaris.

Fokken kost een vast bedrag van 4 $AXS en een variabel bedrag van $SLP, afhankelijk van hoe vaak de deelnemende Axies al eerder gefokt zijn. Het fokken van twee maagdelijke Axies kost bijvoorbeeld altijd 300 $SLP en wordt vanaf dan opgeschaald, zoals de afbeelding hieronder laat zien.

Afbeelding: Axie white paper

Korte handleiding: Hoe kan je Axies fokken 👶

Selecteer je gewenste Axie, en klik op zijn profielpagina op de “Fok” knop. Voer in welke twee Axies je wilt fokken, en het is tijd om verder te gaan. Klik op “Laten we fokken!” ervanuit gaande dat je alle nodige assets hebt gemigreerd naar Axie Infinity’s Ronin sidechain natuurlijk!

-U krijgt een melding in uw Ronin wallet om de fokkosten goed te keuren. Druk op “Bevestigen.”-Als deze transactie bevestigd is, krijg je een pasgeboren Axie ei in je inventaris.
-Als je Axies hebt gefokt en eieren hebt, duurt het 5 dagen voor ze volwassen zijn. Zodra die periode voorbij is, ga je naar je inventaris in de Axie Marktplaats en klik je op het ei van je keuze.
-Als het profiel van je pasgeboren Axie nu is opgevraagd, klik je op de “Morph to Adult” knop. Je Ronin browser wallet zal je vragen om een transactie te tekenen. Druk op “Bevestigen” om de handtekening te voltooien. Het morphen duurt een paar minuten, en dan heb je een nieuwe volwassen Axie!

Bitvavo

Optie #3: Liquiditeit verschaffen voor Axie tokens

We hebben al besproken hoe $SLP functioneert als een nuts token voor Axie Infinity, en dan is er nog $AXS, het eigen governance token van het spel.

Beide tokens zijn essentieel voor Axie Infinity, en dus als het spel populairder wordt, zou de vraag naar deze tokens in dezelfde mate moeten groeien. Een manier om deel te nemen aan de Axie Infinity economie is om aan deze vraag te voldoen door te dienen als een liquiditeitsverschaffer (LP) op toonaangevende gedecentraliseerde beurzen.

In het bijzonder kunt u overwegen liquiditeit te verschaffen aan:

-De Uniswap V3 AXS/ETH pool.
-De Uniswap V3 SLP/ETH pool.
-De Sushi AXS/ETH pool.

Onthoud: u neemt het risico van een tijdelijk verlies (IL) op u door in deze pools te LP-en, maar u verdient ook handelsvergoedingen + behoudt blootstelling aan de opwaartse kant van de Axie Infinity-economie.

Optie #4: Speculeer op zeldzame Axies

Denk je dat Axie Infinity zal blijven groeien, en dat de zeldzaamste Axies zullen blijven verouderen?

Als dat het geval is, is een potentiële manier om te verdienen door te speculeren op gefractionaliseerde Axies.

In deze arena zijn er twee mogelijkheden om te overwegen: enkelvoudige Axies die gefractionaliseerd zijn, of verzamelingen van Axies die gefractionaliseerd zijn.

Een voorbeeld van het eerste is Almace, een ultrazeldzame Axie die is opgedeeld in 10.000 $ALMX tokens via NIFTEX. Een voorbeeld van het laatste is Unicly’s uAxie token, dat een verzameling die 24 mystieke Axies vertegenwoordigt.

De enige echte Almace

Optie #5: AXS staken (Binnenkort beschikbaar)

Weet u nog dat we deze tactiek begonnen door op te merken hoe Axie Infinity de laatste tijd ongelooflijke hoeveelheden inkomsten binnenhaalde?

Deze inkomsten komen ten goede aan de Axie Infinity Community Treasury, bestuurd door het AXS token. Met de aankomende uitrol van het AXS inzet systeem, zullen deze indrukwekkende inkomsten verdeeld worden onder de spelers die hun AXS inzetten.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.