[vc_row][vc_column][vc_column_text]UTrust (UTK) is een vrij nieuwe cryptocurrency eigenlijk een soort Paypal voor crypto. Sinds 29 december 2017 is (UTK) gelist op de eerste en enige exchange KuCoin wat op het moment nog een wat kleinere exchange is. Utrust geeft zelf aan een enorm veilig betaalplatform op te willen zetten. Klant bescherming staat centraal en UTrust wil gaan handelen als tussenpersoon bij klachten, problemen en zelfs de mogelijkheid tot refunds bieden wat nu onmogelijk is in crypto wereld.  Het geheel moet gepaard gaan met gebruikersgemak, snelle transactie en hele lage fee en mogelijk gemaakt worden via een API.  Daarnaast moet het ook nog grenzeloos (mondiaal) zijn zodat de hele wereld kan kopen van een verkopende partij. Eigenlijk wat alipay voor Alibaba doet, maar dan zonder de restricties en technisch superieur.

De ambities van UTrust zijn revolutionair te noemen en het woord gebruikersgemak heb ik dik gedrukt, want op dit moment zijn er websites nodig zoals deze met Crypto handleidingen, omdat 70% het niet snapt of lastig vindt. De rede dat ik geïnvesteerd heb in de munt (terwijl deze op coinmarketcap op het moment van schrijven nog niet bij de eerste 150 staat op 9 jan 2018) is, omdat het idee heel sterk is. Een makkelijke oplossing voor betalen met crypto laat het gebruikersaantal en de adoptie nog eens explosief stijgen. Wanneer Utrust het portaal wordt dat dit mogelijk maakt gaan daar flinke koersen mee gepaard ook.

UTrust heeft momenteel al een redelijk stijging achter de rug en dat kan de indruk wekken dat de rek er uit is, maar de totale marktwaarde is op moment van schrijven nog maar 145 miljoen en hoort nog niet eens bij de eerste 150 munten. Hier valt uit op te maken dat er nog enorm veel rek in de munt zit. Tevens is de munt nu pas op één exchange beschikbaar en zodra dit er meer worden krijgt de koers ook een explosie. Wanneer de munt x10 gaat komt deze in de top 30 grootste cryptomunten terecht. Is dit mogelijk? Jazeker!

UTK kopen kan op KuCoin en als u meer wilt weten over het aanmaken van een account op KuCoin verwijs ik naar dit artikel.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Uitleg van UTrust over hen product:

UTrust Betaalmechanisme

bagan mekanisme pembayaran utrust.png

 • Koper

Betalen met elke belangrijke cryptocurrency, met een lage conversie kosten, of met UTRUST Token met nul conversie kosten.

 • Omzetten naar fiat

Fondsen worden direct omgezet in fiat valuta om de verkoper te beschermen tegen marktvolatiliteit.

 • Dynamisch bedrijf

UTRUST houdt de gelden en releases aan de verkoper, aangepast op een performance-based timeframe.

 • Verkoper

Ontvangt in fiat valuta en kan terugtrekken naar een bankrekening, houd het in portemonnee of omzetten in andere cryptocurrency.

Veiligste betaalwerkplan

Periode

Het UTRUST Platform is een betalingsverwerkingsoplossing waarmee handelaren veel crypto kunnen ontvangen van kopers als betaalmethode bij het ontvangen van fiat valuta.

 • Lager koersrisico

Wij behandelen alle aankopen (goederen en de meeste diensten). Andere traditionele oplossingen zoals PayPal omvatten alleen fysieke goederen aankopen. Crypto-gebaseerde diensten zoals Bitpay bedekken niets.

 • Snelheid van betaling goedkeuring

In tegenstelling tot traditionele betalingssystemen die de betaling van de betaling grotendeels vertragen wegens het grote risico op fraude, en de indiening van talloze documenten vereisen, accepteren wij onmiddellijke betalingen en maken het proces ongemakkelijk voor beide partijen (kopers en verkopers).

 • Lage Exchange Fee

Wij bieden kopers en verkopers een lage ruilvergoeding door gebruik te maken van geavanceerde analyses die verbinden met sommige crypto-valuta-uitwisselaars. Diensten zoals PayPal en Bitpay bieden een zeer hoog intern tarief.

 • Laagste Verkoper Kosten

Wij betalen 1% aan de klant met de ontvangen betaling. Andere diensten zoals PayPal berekenen een minimumtarief van 2,9%, maar kunnen 5% overschrijden nadat alle “verborgen kosten” in aanmerking zijn genomen.

 • Sommige Crypto-valuta’s zijn geaccepteerd

Wij accepteren de meest gebruikte crypto’s op de markt (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash Monero en anderen) die een breder percentage van het totale marktaandeel omvat. Andere diensten zoals Bitpay accepteren alleen Bitcoin en beperken hun markt tot de helft van de totale marktkapitaal. Naarmate meer tokens worden gecreëerd en toegevoegd aan de markt, zal het percentage dat ze nemen nog verder krimpen.

 • Veiligheid van fondsen

Maak gebruik van de kracht van de blockchain en afscheid nemen van creditcardfraude. U heeft controle over uw eigen prive-sleutels en geld, en zelfs niet toegang tot uw portemonnee. Traditionele gecentraliseerde oplossingen hebben een slechte track record om uw geld veilig te houden.

 • Geen terugbetalingen

Verkopers zullen worden beschermd tegen ongebreidelde creditcardfraude en nare terugboekingen, een gebruikelijke gebeurtenis in traditionele betalingsdiensten die nog afhankelijk zijn van creditcards.

 • Klant Betalingsbescherming

Diensten zoals PayPal zijn bekend, en PayPal vertrouwt zwaar op het koper- / verkoperbeschermingsplan. Het gaat echter alleen om de aankoop van fysieke goederen. Bitpay omvat geen aankopen, waardoor de transactie onomkeerbaar is en u blootgesteld wordt aan mogelijke fraude. UTRUST breidt consumentenbescherming uit door zowel fysieke als virtuele (indien van toepassing) aankopen te dekken. Wij garanderen volledige dekking van alle in aanmerking komende betalingen via UTRUST.

 • Resolutie van geschillen Tijdschema

Traditionele oplossingen zoals PayPal hebben een lange wachttijd van transactieresoluties, terwijl zij op beide partijen zelfstandig bewustzijn verzamelen (tot enkele maanden in beslag nemen), waardoor het een langzaam en pijnlijk proces is. Wij bieden zowel een zelfgemedieerde 2-party resolutie-modus en een geavanceerd oplossingsprobleem van 3 partijen, waarmee beide partijen in real time kunnen chatten, begeleid door een van onze oplossingsmediators. We maken het snel en makkelijk om conflicten te sorteren.

 • Prestatiegebaseerde Beoordeling van de Verkoper

We implementeren een performance-based analytics-algoritme om de prestaties van verkopers te evalueren, waardoor het zo komt dat de prestatie van een verkoper groeit, de bijbehorende houdperiode op de fondsen afneemt. Dit mechanisme creëert een betrouwbare omgeving, waardoor de verkopers worden aangemoedigd beter te presteren en het vertrouwen van de koper vergroten. In het beste geval zal een topverkoper de wachttijd zien elimineren en onmiddellijk de fondsen verkrijgen.

 • Decentralized Token met indexwaarde

UTRUST is niet alleen een betaalplatform. We zullen onze eigen crypto-valuta uitgeven – het UTRUST-token (UTK). U kunt uw UTK kopen / verkopen / verzenden / ontvangen in het platform, omzetten naar fiat, andere crypto, of gewoon veilig in uw portefeuille houden en de waarde ervan zien groeien in synergie met het platform. Transacties die het UTRUST-token gebruiken zullen intern worden omgezet en profiteren van nul-wisselkoers.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]