Twitter CEO Jack Dorsey gelooft nog steeds dat Bitcoin de valuta van internet wordt

//Twitter CEO Jack Dorsey gelooft nog steeds dat Bitcoin de valuta van internet wordt

Twitter CEO Jack Dorsey gelooft nog steeds dat Bitcoin de valuta van internet wordt

Medeoprichter en CEO van Twitter Jack Dorsey verklaarde opnieuw dat hij van mening is dat Bitcoin (BTC) de belangrijkste valuta van het internet wordt. Dorsey maakte zijn opmerkingen tijdens een interview met de Amerikaanse komiek en podcast gastheer Joe Rogan, gepubliceerd op 2 februari.

Tijdens het interview verklaarde Dorsey:

“Bitcoin is iets dat werd geboren op het internet, dat werd ontwikkeld op het internet, dat werd getest op het internet … Het is van het internet.”

De CEO van Twitter had al eerder een soortgelijke claim ingediend en merkte medio mei 2018 op dat hij Bitcoin ziet als een keuze voor de eigen valuta van het internet.

Dorsey is ook de oprichter en CEO van mobiel betalingsbedrijf Square, waarmee gebruikers kunnen handelen in Bitcoin. Op de vraag van Rogan of er plannen zijn om andere cryptos aan de app toe te voegen, antwoordde Dorsey dat dit niet het geval is.

Zoals Cointelegraph vorig jaar december meldde, is Square uitgeroepen tot het bedrijf van Yahoo Finance van het jaar. Een maand eerder had Square onthuld dat het voor Q3 2018 $ 43 miljoen aan Bitcoin inkomsten had gegenereerd.

Tijdens het interview vroeg Rogan Dorsey ook of hij enige terugval tegenkwam met betrekking tot Bitcoin, waarop hij antwoordde door te suggereren “kijk eens naar enkele van de grote banken en hun overwegingen over Bitcoin.”

Dorsey merkte op dat “ze allemaal houden van blockchain, vanwege de efficiëntie die het kan creëren voor hun bedrijf en mogelijk nieuwe business modellen”, maar toen suggereerde dat deze technologie “zeker bedreigend is voor bepaalde diensten achter banken en financiële instellingen, het bedreigt sommige regeringen” ook…”

Dorsey voorspelde dat het internet overgaat naar een systeem waarin alle gegevens die worden aangemaakt permanent online zullen zijn. Volgens hem “is dit wat blockchain helpt in te schakelen, en moeten we ervoor zorgen dat we daar aandacht aan besteden.” Hij beschreef verder hoe hij de toekomst van internet ziet:

“We gaan naar een wereld waarin alles wat gecreëerd is voor altijd bestaat, dat er geen gecentraliseerde controle is over wie wat ziet, dat deze modellen volledig gedecentraliseerd worden en dat al deze barrières die we vandaag de dag hebben, niet meer zo belangrijk zijn.”

Did you like this?
Tip Kevin Koolmees with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Kevin Koolmees

Scan to Donate Ethereum to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Litecoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Kevin Koolmees

Scan to Donate Monero to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Kevin Koolmees

Scan to Donate ZCash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
By |2019-02-04T02:27:25+00:00februari 4th, 2019|Cryptocurrency nieuws|1 Comment

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

One Comment

  1. […] Twitter CEO Jack Dorsey gelooft nog steeds dat Bitcoin de valuta van internet wordt4 februari 2019 […]

Leave A Comment