TRON update van morgen maakt TRX 200x sneller dan Ethereum

//TRON update van morgen maakt TRX 200x sneller dan Ethereum

TRON update van morgen maakt TRX 200x sneller dan Ethereum

Vandaag zien we de Tron koers flink stijgen. De reden achter de enorme TRX stijging is dat de CEO van Tron, genaamd Justin Sun, beweerde dat de update van morgen ervoor zorgt dat Tron 200 keer sneller wordt dan Ethereum. Ook voegde hij eraan toe dat de transactiekosten 100x lager zullen zijn dan die van EOS.

De nieuwe TRON update

De nieuwe update genaamd ‘Odyssey 3.1′ is de nieuwste versie van het Tron-netwerk. Deze nieuwe versie gaat morgen om 2 uur ’s middags live, zegt Sun op Twitter.

Based on community consensus, #TRON will be upgrading to Odyssey 3.1 at 8pm SGT. The TRON Committee function & TVM will go live, marking the start of the Smart Contract Era. TRON will be 200x faster vs. ETH, 100x cheaper vs. EOS. dApp developers & users, this one is for you! $TRX

— Justin Sun (@justinsuntron) 8 oktober 2018

 

De nieuwe update omvat de lancering van de Tron Virtual Machine. Hiermee kunnen ontwikkelaars smart contracts testen voordat ze op het Tron mainnet worden geplaatst. “Door de nieuwe update zal TRON 200x sneller zijn dan ETH en 100x goedkoper zijn dan EOS. dApp-ontwikkelaars en gebruikers, deze is voor jou!” – Tweet Sun.

De TRON koers is al een tijdje aan het stijgen. Dat komt omdat er langzaam goed nieuws over ‘Project Atlas’ naar buiten komt. Project Atlas is de intergratie van het BitTorrent platform dat de Tron foundation in juli van dit jaar heeft overgenomen.

De ergste groei van vandaag lijkt te zijn geweest. Op het moment van schrijven ligt de Tron koers rond de $0,0266 dollar. Dat is een stijging van ongeveer 5,7 procent ten opzichte van een dag geleden.

 

Bron Newsbit

By |2018-10-09T07:52:10+00:00oktober 9th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie