Trendzettende tech-tijdschrift in China maakt het mogelijk om met Bitcoin te betalen

//Trendzettende tech-tijdschrift in China maakt het mogelijk om met Bitcoin te betalen

Trendzettende tech-tijdschrift in China maakt het mogelijk om met Bitcoin te betalen

China’s oudste tijdschrift over de tech-industrie, Beijing Sci-Tech Report (BSTR), heeft laten weten dat het abonnementen zal aanbieden die betaalbaar zijn met Bitcoin (BTC). Dit blijkt uit een lokaal nieuwsbericht. 

Zeldzaam in China

Deze actie is erg zeldzaam in China, dit doordat er een grote druk vanuit de overheid op cryptocurrency-exchanges en Initial Coin Offerings (ICO’s) staat. Zo hebben meerdere exchanges en ICO-operatoren de deuren moeten sluiten gedurende dit jaar. Toch wil het BSTR het blockchain-gebruik en crypto-gebruik in het land promoten door dit soort acties.

Jaarlijks abonnement

Abonnees van het tijdschrift kunnen de kosten die ze normaal via de bank betalen om het tijdschrift op de mat te ontvangen vanaf heden betalen met BTC. Het tijdschrift ‘Tech Life’ kan jaarlijks worden aangeschaft voor een bedrag van 0,01 BTC (ongeveer €56).

Geen wetsovertreding

Dat deze actie speciaal is in een land waar cryptocurrency onder vuur ligt is erg speciaal. Toch wordt er door de BSTR geen Chinese wet overtreden. Zo zou er in het land namelijk nog zeker mogen worden geïnvesteerd in Bitcoin. Ook is het niet illegaal om deze digitale valuta te bezitten.

Bron Newsbit

By |2018-10-02T01:24:47+00:00oktober 2nd, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie