Toch weer een nieuwe daling in de crypto markt; wat is de schade?

//Toch weer een nieuwe daling in de crypto markt; wat is de schade?

Toch weer een nieuwe daling in de crypto markt; wat is de schade?

Hoewel de crypto-markt leek te stabiliseren en te groeien in de afgelopen dagen vindt er toch weer een nieuwe daling in de koersen plaats. Alle winsten die de afgelopen dagen waren bereikt zijn compleet weggevaagd. De totale marktwaarde valt onder de $200 miljard en de trend ziet er bearish uit.

Bitcoin (BTC) heeft in drie uur tijd 3% verloren en haar waarde zakt daarmee met $200 naar de $6.295. Ethereum (ETH) vertoont zelfs een daling van 9% waardoor het onder de $200 uitkomt. Andere altcoins, zoals Litecoin (LTC) en Cardano (ADA) vertonen een vergelijkbare daling van 7-9%. Bitcoin Cash (BCH) en Monero (XMR) volgen vlak daarachter met 6-7% verlies. VeChain (VET) vangt van de populaire cryptocurrencies de zwaarste klappen en daalt 10%.

Alleen Steem (STEEM) lijkt zich van deze trend te ontdoen en toont een groei van 18%. Een paar andere obscure cryptocurrencies tonen ook een stijgende trend waaronder Cybermiles (CMT), QASH (QASH) en FunFair (FUN). Alle andere, minder bekende tokens, tonen een stevige daling met aan de top Aurora (AOA) die met 27% is gezakt.

93 van de top 100 cryptocurrencies staan vandaag in het rood. Hiermee komt de totale marktwaarde momenteel op de $192 miljard uit.

toch_weer_een_nieuwe_daling_in_de_crypto_markt_wat_is_de_schade_grafiek

Een teleurstellende ontwikkeling na de koersstijgingen van de afgelopen dagen, maar het is niet de eerste keer dat er een massale dump plaatsvindt als deze na een stijging. Volgens experts kan het alleen wel even duren voordat er weer een rally gaat plaatsvinden in de crypto-markt.

Bron Crypto Insiders

By |2018-09-19T03:19:45+00:00september 19th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie