[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Rotterdam Blockchain Community – The future of cryptocurrency

Door het succes van de afgelopen meetings komt er weer een nieuwe Rotterdam Blockchain Community meeting. Wederom met eerst een presentatie op de zevende verdieping (oude bioscoopzaal) van het Groothandelsgebouw en daarna aansluitend nabespreken in de bar. Erg toegankelijk voor alle internationale cryptocurrency aanhangers. Het is een evenement waarvoor u zich gratis kunt aanmelden en er zijn veel cryptocurrency enthousiastelingen. Er zijn altijd interessante sprekers en gratis drankjes voor het borrelen geregeld. Het is belangrijk om dit initiatief te steunen en te laten groeien zodat wij dit af en toe kunnen doen. Zelf ben ik actief betrokken bij het organiseren van deze meetings en we streven ernaar de meetings en presentaties steeds beter te maken. Ik hoop dat een aantal van jullie het leuk vinden om langs te komen!

Het evenement onderwerp op 23 augustus is: The future of cryptocurrency

Met trots mogen wij aankondigen dat de spreker op 23 augustus Bart Brands is, Chairman van de European Blockchain foundation (www.europeanblockchainfoundation.org.). Mis deze unieke kans niet om van hem te leren over de toekomst van Cryptocurrency. Schrijf je gratis in voordat de tickets op zijn!

De presentatie vindt plaats op de zevende verdieping en het borrelen vindt plaats bij het Venture cafe vlakbij centraal station (Stationsplein 45, Groot Handelsgebouw 3013 AK Rotterdam). Het begint om 17 uur en duurt tot 20 uur. Eerst is er een presentatie op de zevende verdieping (Kriterion hall) vervolgens gaan we gezamenlijk naar de bar op de vierde als de presentatie is afgelopen.

Als u op de onderstaande knop klikt wordt u doorgestuurd naar de pagina van het evenement. Daar kunt u zich aanmelden en krijgt u gratis tickets waarmee u binnen kunt. U hoeft zich enkel aan te melden voor het Venture cafe en dan krijgt u een sticker waarmee u ook gratis drankjes kunt halen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Gratis aanmelden” color=”warning” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.eventbrite.com%2Fe%2Frotterdam-blockchain-community-what-is-the-future-of-crypto-tickets-49167902520||target:%20_blank|rel:nofollow”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Rotterdam Blockchain Community omschrijving:

Bent u geïnteresseerd in Cryptocurrency en Blockchain technologie?

Wil je gelijkgestemde mensen ontmoeten om je kennis en enthousiasme mee te delen, of ben je geïnteresseerd om meer te leren over Crypto en Blockchain?

Doe mee donderdag: 23 augustus 2018 van 17:00 tot 20:00 uur – voor gratis drankjes, goede gesprekken en een geweldig netwerk van mensen om mee in contact te komen!

Agenda:

Kosten: gratis (drankjes inbegrepen)
Datum: 23-08-2018
Start: 17:00
Einde: 20:00
Onderwerp: The future of cryptocurrency
Spreker: Bart Brands

Introductie van het evenement

Elke donderdag organiseert Venture Café een gratis en inclusieve community bijeenkomst met een gemiddelde van 270 innovators die lid worden van de lokale, nationale en internationale innovatiegemeenschap in het centrum van Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden verschillende gesprekken en presentaties gehouden over (startup / innovatie) onderwerpen, voor community-bezoekers. Van 17:00 tot 20:30 uur kun je netwerken met andere innovators en lezingen / presentaties bijwonen over zeer interessante en innoverende onderwerpen.

Blockchain- en Cryptocurrency gesprekken

Sinds donderdag 12 jullie organiseren wij bijeenkomsten en educatieve gesprekken om een ​​gemeenschap van Blockchain- en Crypto- enthousiastelingen bijeen te brengen en verschillende onderwerpen te bespreken binnen de wereld van Cryptocurrency en Blockchain technologie. We zullen beginnen met de basis en gaan elke week of twee weken verder met meer diepgaande gesprekken en gastsprekers over onder meer: ​​blockchain ontwikkeling, IoT, Crypto betalingen, Blockchain projectgroei en nog veel meer onderwerpen!

Meld u vandaag aan voor een drankje, een goed gesprek en een geweldig netwerk van mensen die dezelfde interesses delen in Cryptocurrency en Blockchain technologie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]