Het team van Terra heeft Terra 2.0 omschreven als het ontstaan van een nieuwe blockchain. Dit is dus geen hardfork zoals eerder werd gedacht.
Het stemmen voor de nieuwe keten en de airdrop van nieuwe tokens is nog aan de gang. Er blijven echter vragen hangen over de toekomst van het Terra (LUNA) project als de activa ervan wordt bevroren in Zuid-Korea.

Het team achter het Terra (LUNA) project heeft via Twitter verduidelijkt dat de blockchain niet daadwerkelijk een hardfork ondergaat, maar dat de nieuw gecreëerde keten de genese zal zijn van een nieuwe blockchain.

Het team van Terra definieerde een hardfork als een verandering in een bestaande blockchain die resulteert in twee ketens met een gedeelde geschiedenis maar verschillende toekomst paden. Ze zeiden:

Het belangrijke onderscheid hier is dat een gevorkte blockchain “al zijn geschiedenis deelt met de oorspronkelijke (keten)”, wat Terra 2.0 niet zal doen.

Terra 2.0 = het ontstaan van een nieuwe blockchain.

Als voorstel 1623 wordt aangenomen, zal een gloednieuwe blockchain (Terra) worden gecreëerd vanaf genesis block 0 die geen geschiedenis zal delen met Terra Classic.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Artikel-nieuw-design-2-1-1024x523.png
Maak een account of ga naar trading bot.

Verder legde het team uit dat populaire gedecentraliseerde applicaties die op Terra Classic gebouwd zijn, niet automatisch in de nieuwe keten van Terra (LUNA) zullen bestaan. De Dapps zullen moeten worden gemigreerd naar de nieuwe keten.

Het stemmen over voorstel 1623 gaat door, maar het lot van Terra hangt nu af van de Zuid-Koreaanse autoriteiten die de activa van het project willen bevriezen.

Tijdens het schrijven is er nog slechts 20 uur te gaan voordat het stemmen over het Terra-voorstel 1623 wordt beëindigd. Volgens het Terra Station is 77% van de mogelijke stemmen in de Terra gemeenschap al uitgebracht. Bovendien is 65,99% van de stemmers voor het voorstel.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is banner-Handleiding-bitcoinsiders-N.png
Leer alles over Crypto en NFT’s met deze handleidingen

Het ziet er naar uit dat Terra voorstel 1623 om de nieuwe chain in te voeren er zonder problemen doorheen zal komen, aangezien het de drempel van 50% heeft behaald zonder de vetodrempel van 33%.

Laten we hopen dat de bureaucratie dit voor zich uit schuift, althans voorlopig. Binnenkort meer hierover.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en kom naar de Telegram om mee te discussiëren.