Een show van Teeka Tiwari en Glenn Beck. In dit filmpje gaat Teeka Tiwari uitleggen waarom hij denkt dat de bear market binnenkort voorbij is. Hij is een oud Wall Street trader van Lehman Brothers die zich nu bezighoudt met de cryptocurrency markt.

Korte samenvatting:

Teeka Tiwari adviseert anderen in het beleggen in cryptocurrency en heeft daar naar eigen zeggen veel succes mee! Hij gebruikt hiervoor zijn jarenlange ervaring in aandelen. De hoogtijjaren van Wall Street heeft hij ook meegemaakt. De cryptocurrency markt in 2018 beschrijft hij als enorm gemanipuleerd door spelers als Goldman Sachs en JP Morgan. Met onderbouwing gaat hij laten zien hoe dergelijke spelers de markt beïnvloeden met negatieve uitlatingen over cryptocurrency om vervolgens zelf goedkoop te kopen. Vroeger hebben dergelijke zaken ook plaatsgevonden in de aandelenmarkt en het patroon herhaalt zich. Verder omschrijft hij de cryptocurrency markt als een markt die nog in de kinderschoenen staat met nog veel ruimte voor groei en hogere koersen. Ook ziet hij patronen van de vroegere aandelenmarkt terug in de crypto markt van nu.

Teeka Tiwari is enorm bullish over de koers, omdat hij vermoed dat binnenkort de ETF‘s, pensioenfondsen en institutioneel geld de markt inkomt. Veel grote namen passeren de revue die zich al in Bitcoin en crypto hebben gevestigd in 2018. Hij voorspelt dat Bitcoin op 40.000 dollar staat voor het einde van dit jaar (2018) en 65.000 dollar als de ETF gelanceerd is. Teeka Tiwari is er 100% van overtuigd dat de ETF’s goedgekeurd worden, omdat de CBEO zich er nu mee bezighoudt en die worden heel serieus genomen door de SEC in tegenstelling tot de Winklevoss twins. ETF’s maken het zo net makkelijk om Bitcoin te kopen als aandelen. Met een druk op de knop kan men meedoen aan de markt. Zijn investeringsstrategie komt ook naar voren en hij geeft drie tips over coins die hij denkt dat gaan stijgen:

  1. Bitcoin
  2. Litecoin
  3. Dash

Let op: Het is een samenvatting over de mening van Teeka Tiwari. Het is naar mijn mening zeker een interessante video.