[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Syscoin (SYS) is een cryptocurrency met een eigen Blockchain en kan gebruikt worden als betaalmiddel met lage transactiefees. Syscoin biedt een infrastructuur aan bedrijven om producten, digitale certificaten, goederen en data veilig te verhandelen. Het SYS netwerk biedt de mogelijkheid aan bedrijven en individuen voor het gebruiken van een gedecentraliseerde marktplaats. Een gedecentraliseerde marktplaats wil zeggen “een platform zoals E-Bay of Marktplaats, maar dan zonder reguleringen door overheden of centrale autoriteiten”. Op dergelijke marktplaats kan er gebruik gemaakt worden van Syscoin, Bitcoin, ZCash en FIAT.

Syscoin direct kopen bij YoBit

Syscoin Blockmarket

SYS komt zelf met Blockmarket een revolutionaire versie van E-bay die volledige decentraal is en waar men voor lage fees goederen kan in en verkopen. Blockmarket is volledig web based zodat de massa adoptie gemakkelijk te realiseren is. Natuurlijk roept het volledig decentrale karakter de vraag op of mensen darkweb zaken gaan verhandelen op de Blockmarkt, maar dat blijft afwachten. OpenBazaar kan worden gezien als een concurrent, maar dit platform is vele malen beperkter. Zo is OpenBazaar een peer-to-peer markt net als Bittorrent en SYS is Blockchain based. Daarnaast is SYS veel meer anoniem door TOR ondersteuning en betalingen mogelijk middels ZCASH.

Technologie Syscoin

SYS wordt deels gemined net als Bitcoin en biedt daarnaast een Masternode systeem. Dit wordt gedaan zodat het netwerk instant transacties zonder double spending attacks kan bewerkstelligen (zero confirmation transactions.). Het masternode systeem bestaat uit gebruikers die minimaal 100.000 SYS bezitten en deze worden beloond met een rente die na verloop van tijd steeds verder oploopt.

Blockmarket

Syscoin als investering

Afgelopen zomer heb ik zelf wat Syscoins gekocht voor 9 cent per stuk (helaas niet erg veel SYS), maar deze hou ik voorlopig nog vast. SYS is nog steeds een goede cryptomunt om in te stappen, want er staat nog steeds veel op de planning voor 2018 (roadmap). Vermoedelijk kunnen de prijs van 50 euro cent en marketcap van 270 miljoen euro nog grote stappen maken (24 januari 2018). Bittrex, UpBit, Poloniex en YoBit verkopen SYS.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”377″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]