Subreddit /r/Bitcoin heeft een miljoen abonnees bereikt

//Subreddit /r/Bitcoin heeft een miljoen abonnees bereikt

Subreddit /r/Bitcoin heeft een miljoen abonnees bereikt

Bitcoin (BTC) community subreddit “/ r / Bitcoin” heeft de 1 miljoen subscriber mark geraakt, volgens een bericht van moderator “ibelite” op 2 december.

Een van de bekendste online Bitcoin-communities, / r / Bitcoin, werd opgericht in september 2010, bijna twee jaar na de release van het Bitcoin whitepaper. De subreddit heeft het aantal van 1 miljoen abonnees bereikt, te midden van de recente crash op de markt, beginnend op 14 november, die gedurende de hele week werd voortgezet terwijl Bitcoin op 29 november daalde tot onder $ 4000.

De subreddit schrijft in zijn beschrijving dat ze “zijn toegewijd aan Bitcoin, de valuta van internet”, en gaan verder:

“Bitcoins worden uitgegeven en beheerd zonder enige centrale autoriteit: er is geen overheid, bedrijf of bank die verantwoordelijk is voor Bitcoin. Mogelijk bent u geïnteresseerd in Bitcoin als u van cryptografie, peer-to-peer systemen of economie houdt. ”

Een alternatieve subredactie, genaamd “/ r / btc,” werd later op de site gemaakt om “gratis en open Bitcoin discussie te bevorderen en ondersteunen” in reactie op beschuldigingen dat de forummedewerkers van / r / Bitcoin zich bezighielden met censuur tegen bepaalde thema’s , specifiek debat over toename in blokgrootte.

Gebruiker “theymos”, de highprofile / r / Bitcoin moderator in het centrum van de censuurcontroverse, heeft ook zijn vermeende censuur verdedigd door te vermelden dat “berichten over iets dat vooral emotioneel geladen is [zoals het debat over de blokgrootte] worden verwijderd tenzij ze een aantal zeer substantiële nieuwe ideeën over het onderwerp introduceren. ”

Een afwijkende redditor, wiens post een upvote van 89 procent ontving, ging tegen deze verklaring in en argumenteerde: “Hoe wordt de Bitcoin gemeenschap verondersteld consensus te bereiken om een ​​hard fork te maken wanneer de / r / bitcoin mods elke discussie verwijderen over een voorstel met een hard fork die geen consensus hebben? ”

Roger Ver, een prominente voorstander van Bitcoin hard  fork Bitcoin Cash (BCH), tweette zijn eigen mening dat / r / Bitcoin naar verluidt “volledig gecensureerd is en dat nu al bijna drie jaar is.”

Zoals gemeld, was Bitcoin Cash zelf hard forkte als een oplossing voor het schaalbaarheidsprobleem van Bitcoin. De altcoin heeft een maximale blokgrootte van 8 MB (in tegenstelling tot 1 MB in de originele Bitcoin blockchain).

Vorige maand forkte Bitcoin Cash opnieuw in twee afzonderlijke valuta’s namelijk, BCH en Bitcoin SV (BSV), terwijl tegenovergestelde facties geen consensus bereikten over verdere wijzigingen in het protocol.

Vanaf de tijd van schrijven heeft / r / btc 231.000 abonnees – iets minder dan een kwart van dat van zijn rivaal / r / Bitcoin.

Did you like this?
Tip Kevin Koolmees with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Kevin Koolmees

Scan to Donate Ethereum to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Litecoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Kevin Koolmees

Scan to Donate Monero to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Kevin Koolmees

Scan to Donate ZCash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
By |2018-12-03T17:22:29+00:00december 3rd, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Leave A Comment