Square CEO Jack Dorsey zegt dat Bitcoin’s Lightning in Cash-app beschikbaar wordt

//Square CEO Jack Dorsey zegt dat Bitcoin’s Lightning in Cash-app beschikbaar wordt

Square CEO Jack Dorsey zegt dat Bitcoin’s Lightning in Cash-app beschikbaar wordt

Een bitcoin schaaloplossing genaamd het lightning network kan binnenkort in de Cash-app van Square worden gebruikt voor mobiele betalingen.

Twitter en Square CEO Jack Dorsey, een investeerder in de bitcoin georiënteerde startup Lightning Labs, kondigde onlangs aan tijdens een interview met podcaster Stephan Livera dat er plannen zijn om de schaaltechnologie te integreren met de mobiele app van Square.

“Het is geen ‘als,’ het is meer een ‘wanneer’, en hoe zorgen we ervoor dat we de snelheid krijgen die we nodig hebben en de efficiëntie, ‘vertelde Dorsey aan Livera en voegde eraan toe:

“We denken niet dat het stopt met het kopen en verkopen van [bitcoin]. We willen het valuta-aspect helpen verwezenlijken. ”

Een woordvoerder van Square reageerde niet op een verzoek om commentaar te geven.

In 2018 keerde Cash App naar verluidt 7 miljoen maandelijkse actieve gebruikers. Op 5 februari sloot Dorsey zich aan bij een spel genaamd de Lightning Torch, waarbij elke deelnemer een beetje bitcoin toevoegt aan een betaling en deze vervolgens doorgeeft aan iemand op Twitter die ze vertrouwen. Dat Twitter-gesprek was hoe Livera Dorsey uitnodigde om als gast op zijn podcast te verschijnen. Nu hebben 175 mensen deelgenomen aan het doorgeven van de digitale fakkel.

“De fakkel ging echt viral nadat Jack hem had meegenomen,” zei Elizabeth Stark, CEO van Lightning Labs, via sms aan CoinDesk:

“Wat ik denk dat zo krachtig was aan de fakkel was dat het liet zien hoe snel Lightning je in staat stelt om geld te sturen, over het internet, overal ter wereld. We doen geld met wat internet met informatie deed. ‘

Met betrekking tot bliksemsnelle functies die naar Cash App kwamen, leek Stark de uitspraken van Dorsey te bevestigen. “De podcast spreekt voor zich,” vertelde ze CoinDesk.

Ondertussen heeft een onafhankelijke Lightning fan, Sergio Abril, de microbrowser extensie Lightning Tippin gemaakt, die Stark kort vermeldde op de podcast. Sinds de lancering in december, vertelde Abril aan CoinDesk dat Tippin 3.111 gebruikers heeft verzameld met duizenden facturen, waardoor ongeveer $ 7.466 aan bitcoin transacties gedaanis.

“Ik ben opgewonden om meer voorbeelden te zien van mensen die ook geld verdienen met Lightning,” vertelde Stark aan CoinDesk, verwijzend naar zowel Tippin als de door lightning aangedreven freelance jobsite LND Work.

Abril vertelde CoinDesk dat hij er dol op zou zijn als Cash App zijn betalingsproject zou integreren of zou laten samenwerken met anderen. Echter, Abril zei dat alleen de tijd zal uitwijzen hoe de mobiele app meewerkt aan bredere netwerkexperimenten.

Sprekend over hoe de Cash-app van Dorsey inspeelt op de opkomende lightning economie, voegde Abril toe:

“Ze hebben de kracht om Lighning naar de massa te brengen en het mainstream te maken, daar is geen twijfel over mogelijk.”

Did you like this?
Tip Kevin Koolmees with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Kevin Koolmees

Scan to Donate Ethereum to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Litecoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Kevin Koolmees

Scan to Donate Monero to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Kevin Koolmees

Scan to Donate ZCash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
By |2019-02-12T12:06:25+00:00februari 12th, 2019|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Leave A Comment