SONM een universele fog supercomputer op basis van Ethereum

//SONM een universele fog supercomputer op basis van Ethereum

SONM een universele fog supercomputer op basis van Ethereum

SONM (SNM) is een veilige en kostenbesparende fog supercomputer ontworpen voor algemeen computer taken. Variërend van mobilie applicatie hosting, video weergave, DNA analyse tot machine learning. Miners over de hele wereld kunnen ongebruikte rekenkracht van hen computers, laptops, telefoons, consoles en andere elektronische apparaten met een videokaart inzetten om onderdeel te worden van het SONM netwerk.

SONM kopen op Binance

SONM netwerk

Het idee achter SONM is eindeloos interessant en de toepasbaarheid ook. In het begin kreeg ik het idee dat SONM het bundelen was van enorm veel rekenkracht om te gaan minen, maar het idee is vele malen interessanter geworden. SNM heeft de roapmap enigszins aangepast in vergelijking met de eerste versie die in de whitepaper stond. SNM is wanneer u zich er echt in verdiept een veel volwassener product dan het initieel lijkt. Marketing en hype staan bij SNM niet erg hoog op de agenda en dat is terug te zien, omdat er gedegen onderzoek gedaan moet worden om de unique selling points van SNM te vinden:

Een aantal voorbeelden:

  • SNM nodes kunnen gebruikt worden als ondersteuning om nieuwe cryptocurrencies te lanceren.
  • Web hosting van publieke websites (gedecentraliseerde) wiki pagina.
  • Gedecentraliseerde web hosting partij voor publiek.
  • Gebruikers kunnen SNM installeren om eigen elektronische apparaten te verhuren of van andere te huren.
  • Implementatie van Machine Learning*.

*Machine Learning is een onderdeel / applicatie van AI (artificial intellegence). De gedachte van Machine Learning is dat we machines toegang geven tot enorm veel data om ze zelf te laten leren.

Daarnaast heeft SONM een aantal samenwerkingen waaronder met STORJ en deze staat op de roadmap (planning) om in februari geïntegreerd te worden. STORJ is een gedecentraliseerde en encrypted cloud hosting partij. De toekomst versie van Dropbox gedreven op de Blockchain. Dit is natuurlijk een perfecte partner voor SNM, omdat ze goed op elkaar aansluiten betreffende de niche waarin ze opereren. Een andere partner van SNM is AION die als doel heeft een overkoepelend Blockchain protocol te zijn dat Blockchains aan elkaar verbind.

SONM

SONM conclusie

SONM is een interessante cryptocurrency die eigenlijk veel meer aan marketing moet doen. Het is een uniek project dat zich bezighoudt met een aantal hot topics zoals: Machine Learning, gedecentraliseerde web hosting en hardware verhuur. Afgelopen jaar kocht ik SNM nog voor 5,5 cent, maar deze heb ik helaas verkocht. Veel spijt van nu ik me verder verdiep in het project. Ik ga overwegen deze cryptomunt weer terug te kopen. Op de lange termijn denk ik dat SNM een hele goede investering is en helemaal vanaf het moment dat er meer aan marketing gedaan wordt. Uniek project met veel potentie!

Did you like this?
Tip Kevin Koolmees with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Kevin Koolmees

Scan to Donate Ethereum to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Litecoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Kevin Koolmees

Scan to Donate Monero to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Kevin Koolmees

Scan to Donate ZCash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
By |2018-01-25T12:08:36+00:00januari 25th, 2018|Interessante cryptocurrency|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Leave A Comment