Solana zit nu al meer dan twee maanden vast binnen een trading pennant en een uitbraak in eender welke richting kan zeer binnenkort plaatsvinden.

Belangrijkste steunniveau: $142

Belangrijk weerstandsniveau: $170

Solana (SOL) heeft zich geconsolideerd binnen de blauwe wimpel sinds 9 september, toen de prijs een all-time high van $216 bereikte. SOL lijkt klaar om elk moment uit deze formatie te breken. De strijd tussen de bulls en de bears zal worden beslist zodra de koers de belangrijkste weerstands- ($170) of steunniveaus ($140) passeert. De spanning bouwt zich op voor een uiteindelijke uitbraak wanneer de koers de top van de driehoek nadert.

img1_sol
Bron: Tradingview

Technische Indicatoren

Volume: Het volume is vlak sinds de prijs in de huidige wimpel is gestapt. De volgende beweging kan op dit moment in beide richtingen gaan.

RSI: De RSI geeft een lichte opwaartse bias vanwege de hogere lows. Hij moet echter ook een hogere high registreren voordat de up-trend wordt bevestigd.

MACD: Het histogram van de MACD is bullish, maar de moving averages hebben nog geen bullish cross gevormd. Zodra dat gebeurt, kan de bias positief worden, vooral als de koers boven de blauwe wimpel breekt.

img2_sol
Bron: Tradingview

Voorspellingen

Neutraal. Het is altijd het beste om te wachten op een doorbraak boven of onder de wimpel alvorens een verhaal aan te nemen. Als dusdanig, ondanks enkele vroege tekenen dat SOL bullish kan worden, moet deze bias eerst worden bevestigd met een zuivere doorbraak van de wimpel.

Bitvavo

Korte-termijn prijsvoorspelling voor SOL koers

Het is waarschijnlijk dat SOL voor het eind van oktober uit deze formatie zal breken. De koersdoelen in zo’n geval zijn aan het begin van deze analyse aangegeven voor beide scenario’s, bullish of bearish. Een duidelijke doorbraak boven deze niveaus kan leiden tot een sterke rally of correctie, afhankelijk van hoe de markt reageert.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.